2777
2789
عنوان

خانوما بگید چه خاکی به سر بریزم

187 بازدید | 17 پست

من هرچی میخورم چاق نمیشم

الان یساله که هی دارم وزن کم میکنم 

هیچ مشکلی هم ندارم نه تیرویید نه هیچی 

ولی الان با قد ۱۷۷ من ۴۲ کیلوم

انگار از سومالی اومدم

همه لباسا تو تنم زار میزنه هیچ راهیم چاق نمیشم

قرص چاقی خوب بهم معرفی کنید چون خسته شدم دیگه

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوستم خیلییی لاغر بود رفت دکتر بهش پروتئین و اینا داد انقدر صورتش پر شده بود هیشکی نمیشناختش

بدبختی اینه صورتم پره این صورت به این بدن نمیاد اصلا 

بدنم خیلییییییی لاغره

میخوام قرص چاقی بخورم

ولی دوس ندارم صورتم پف کنه از صورتم راضیم

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !

عزیزم همین اول بگم من خانمم و قصدم کمکه

شما خشکی تو بدنتون زیاده حالا یا سودا یا صفرا

و همین هم باعث میشه وزن نگیریاگه میخاین اصولی و با روشهای گیاهی و کاملا ایمن وزن بگیرین

بیاین پی وی بهم تو واتساپ پیام بده تا کامل راهنماییت کنم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

عزیزم همین اول بگم من خانمم و قصدم کمکهشما خشکی تو بدنتون زیاده حالا یا سودا یا صفراو همین هم باعث م ...

تلگرام نمیشه؟

من قبلا برا همسرم پودر چاقی سلمس گرفتم خارجیه عاااالی بودا فقط اصلش و پیدا کن

سلمس؟؟؟

تلگرام نمیشه؟

چرا عزیزم بیا پی وی شمارتو بده یا من شماره بدم پیام بزار

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه