2777
2789
عنوان

رفتم صدوپنج کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 114 پست
واقعا.. خداکنه عزیزم.. راستش دلم میخوادغذابخورم.. ولی میل به هیچی ندارم.... زنای دیگه رونگاه میکنم م ...

بخدا تپلی مهم نیست 

منم اشتها ندارم 

غذا نمیخورم 

یه مولتی ویتامین بود ک قطع شد 

طفلی بچه  ریز مونده 

فقط دردام زیاد شد

عین پنگوئن راه میرم ازبس کمردرد پادرد دارم 

دستام خواب  میره 

هرشب گریه میکنم 

چون اذیتم دعاکن بچه سالم باشه وزن مهم نیست

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابجیم از ۶۸شد ۹۵ همش ورم بود بعد بارداری کلی لاغر شد تازه بچه ام شیر نداد

خیلی سخته وزن بالا 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چرا عزیزم اینطوری ک اصلأ برا نی نی خوب نیست با مشاور تغذیه مشورت کن مگه میشه خانم باردار شام و ناهار ...

متاسفانه اینجوریه 

اشتها ندارم 

همسرم بیخیال عالم 

درآمدش کم 

این بچه چی میخواد دربیاد خدامیدونه

بخدا تپلی مهم نیست منم اشتها ندارم غذا نمیخورم یه مولتی ویتامین بود ک قطع شد طفلی بچه ریز مونده فقط ...

عزیزم الهی سالم بلشه. نگران نباش به موقع ومناسب به دنیامیادبعدش توشیردهی کامل کم میکنی ولی به محض زایمان کمرتوببند... من دوتاطبیعی زایمان مردم انقدرگفتم من قوی ام من قوی ام الان میشینم پامیشم همه استخونام صدامیدن

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری 🌹اما وزن شما تو بارداری خیلی بالا نرفتهاز قبلش خیلی اضافه وزن ...

فداتشم 

مرسی از  دعای قشنگت 

عزیزم الهی سالم بلشه. نگران نباش به موقع ومناسب به دنیامیادبعدش توشیردهی کامل کم میکنی ولی به محض زا ...

الهی 

واقعا بعد زایمان از آدم چیزی نمیمونه 

خدا به هممون کمک کنه

متاسفانه اینجوریه اشتها ندارم همسرم بیخیال عالم درآمدش کم این بچه چی میخواد دربیاد خدامیدونه

نگو عزیزم اینجوری 

شما مادر شی 

از الان باید مسئولیت اون طفلی رم گردن بگیری 

از الان مادر مهربونی باش ❤️❤️

برو ب بهداشت بگو رژیم غذاییت را اونجا ب مشاوره ارجاع میدن 

ان شالله ک خدا بهترین چیزها راسر راهتون قرار بده 

ربطی به حرص خوردن نداره بذو چکاپ شاید دفع پروتین داری و مسمومیت بارداریوگرنه اگر زیاد غذا نمیخوری اض ...

آره باید برم چکاپ بدم

نگو عزیزم اینجوری شما مادر شی از الان باید مسئولیت اون طفلی رم گردن بگیری از الان مادر مهربونی باش ❤ ...

فداتشم 

عزیزدلم 

ممنون ازدلگرمیت

الهی واقعا بعد زایمان از آدم چیزی نمیمونه خدا به هممون کمک کنه

سلامت باشی عزیزم.. واقعا❤️

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

راستش چون استراحتم، خیلیم وقت نمیزارم، غذای خاصی بپزم .همونی که برای خانواده است میخورم.مثلا نیم کیل ...

نوش جونت 

الهی ک بچه اتو صحیح وسالم بغل کنی

ببین دو هفته الی سه هفته بعد زایمانت میای رو ۸۹ اصلا نگران نباش فقط بعدش رژیم بگیر که از ۸۹ ام بیای ...

ایشالله 

مرسی گلم