2777
2789
عنوان

رفتم صدوپنج کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 114 پست
منم خوردو خوراکم خوب نیست صبح ی لیوان چای چندلقمه پنیر میوه اگر باشه روزی دوتا پرتقال ناهارو شامم یک ...

چرا عزیزم اینطوری ک اصلأ برا نی نی خوب نیست با مشاور تغذیه مشورت کن 

مگه میشه خانم باردار شام و ناهارش یکی باشه؟؟؟

من قبل بارداری ۵۰ کیلو بودم باردار شدم ۷۵کیلو شدم بعداز زایمان هم ۵۵شدم هنوز دارم شیر میدم مطمئن م ت ...

منم دوران شیردهی شدم ۵۸ . ولی فک میکنی الان چندم؟؟ متاسفانه ۷۴. تو شیردهی اونقدر میخوردم که شیرم زیاد شه. عوضش معده ام کش اومد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورن وزن گیری بچه بود.. والامیدونم چاقم خواهرالبته قدن بلنده زیاددیده نمیشه. انگارنه انگارباردارم

ببین اصلا نگران وزن بچه نباش..من کلا بارداریم از ماه اول تا ب آخر ماه نهم که فرداش زایمانم بود نه کیلو اضاف کردم...بچه ام 3700بود با قد 55

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
منم دوران شیردهی شدم ۵۸ . ولی فک میکنی الان چندم؟؟ متاسفانه ۷۴. تو شیردهی اونقدر میخوردم که شیرم زیا ...

منم غذا زیاد می‌خوردم ولی چاق نمیشم حتی یه گرم 

شیرمم نرماله 

هر چی میخورم همش دارم لاغر تر میشم چن بارم آزمایش دادم هیچی ب هیچی 

بعد جالبه دوران دبیرستان آب هم می‌خوردم چاقمیشدم قبل ازدواج ۸۰کبلو بودم 

ببین اصلا نگران وزن بچه نباش..من کلا بارداریم از ماه اول تا ب آخر ماه نهم که فرداش زایمانم بود نه کی ...

واقعا.. 

خداکنه عزیزم.. راستش دلم میخوادغذابخورم.. ولی میل به هیچی ندارم.... 

زنای دیگه رونگاه میکنم میگم خوش بحالشون... 

مثلامن تو 6ماهم..

اوناسه ماه 4ماه همه تپل... 

تاببینیم خداچی میخواد. 

مرسی گلم 🤗

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم من دخترعموم موقع بارداریش رفته بود پیش دکتر رژیم بارداری گرفته بود بخدا لاغر شده بود

پیش دکتر تغذیه؟

اگر تهرانه آدرس دکتررو داری؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

شما خودت قبل بارداری وزنت زیاد بود ،طبیعیه که ۱۶ کیلو اومده روش،من تو بارداری ۲۲کیلو اضافه کرده بودم

آره وزنم بالا بوده ولی دکتر گفت نهایت تاالان باید پنج شش کیلو اضافه میکردی نه شونزده

اونم بچه ریزه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چون بارداری که نباید دغدغه لاغری داشته باشی.واستا ببین زایمان چه انرژیی ازت بگیره.باسن من بعد زایمان ...

من همین الانش دیگه انرژی ندارم 

وزنم بالارفته همه دردام چندبرابر شده بخاطر همین شده دغدغه ام

قدم ۱۶۴خیلی دارم اذیت میشم شب خواب ندارم چون رگ کمرم گرفته هرطرف پهلو میچرخم میمیرم

عزیزم ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری 🌹

اما وزن شما تو بارداری خیلی بالا نرفته

از قبلش خیلی اضافه وزن داشتین و باید کم میکردین

شما غذا بخوری یا نخوری هیچ فرقی نداره بچه از خون مادر تغذیه میکنه...این پرخوری توی بارداری رو درک نم ...

پس چرا بعضیا بچه هاشون ریزه بعضیا تپل؟من هرکیو دیدم غذا خورد بچش هم وزن گرفت حتی دکتر ماه آخر هم گفته شیرینی خامه ای و بستنی زیاد بخورین ک بچه وزن بگیره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور