2777
2789
عنوان

رفتم صدوپنج کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 114 پست
رژیمت چی بوده تغذیه ات چیه بگو منم تغییر بدم دکتر گفت تا ۱۲۰ میرم🥺

راستش چون استراحتم، خیلیم وقت نمیزارم، غذای خاصی بپزم .

همونی که برای خانواده است میخورم.

مثلا نیم کیلو بادوم خریدم، وقتی ضعف دارم ، ۷،۸ تا میخورم، نه یه مشت ها.

یا میوه، الان من سالهاست موز نخوردم، سیب میخورم، خیار میخورم.

میان وعده لیوان شیر با دو تا ساقه طلایی میخورم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوردو خوراکم خوب نیست صبح ی لیوان چای چندلقمه پنیر میوه اگر باشه روزی دوتا پرتقال ناهارو شامم یک ...

ربطی به حرص خوردن نداره بذو چکاپ شاید دفع پروتین داری و مسمومیت بارداری

وگرنه اگر زیاد غذا نمیخوری اضافه وزنت اصلا نرمال نیست

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من اخرای حاملگی ۶۴کیلو میشم ولی دوباره بعد از زایمان وزنم برمیگرده به قبل

بخدا جای شکر داره 

وزن بالا سخته 

دکترمم گفته بچه ضعیفه 

خودم سنگین شدم کمر نمونده برام همش رگ کمر وپام میگیره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

منم خوردو خوراکم خوب نیست صبح ی لیوان چای چندلقمه پنیر میوه اگر باشه روزی دوتا پرتقال ناهارو شامم یک ...

ایجوری ک بچه هیچی بهش نمیرسه،من صبحونه نیمرو ،ناهار پلوگوشت شام هم باز پلوخورشت میخوردم چون نصفه شب گشنم میشد حالشم نداشتم غذا بخورم،فعلا بخودت حسابی برس،مغزیجات رو با بستنی قاطی کن بخور

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من قبل بارداری ۵۰ کیلو بودم باردار شدم ۷۵کیلو شدم بعداز زایمان هم ۵۵شدم هنوز دارم شیر میدم مطمئن م تا چندماه دیگه ۵۰میشم باقد۱۶۸

دلم میخواست یکم چاق شم ولی اصصصصلا 

منم موقع بارداری 82 کیلو بودم قبلش 88 بودم شدم 82 

باردار شدم دیگه رژیم نگرفتم الان هفت هفته ام 

تا یه کیلو اضافه میکنم دوباره رعایت میکنم که برگردم رو 82 میترسم چاق تر بشم بعد زایمان سرویس میشم تا کمش کنم

ایجوری ک بچه هیچی بهش نمیرسه،من صبحونه نیمرو ،ناهار پلوگوشت شام هم باز پلوخورشت میخوردم چون نصفه شب ...

شما غذا بخوری یا نخوری هیچ فرقی نداره بچه از خون مادر تغذیه میکنه...این پرخوری توی بارداری رو درک نمیکنم واقعا

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
حالاهمون 98و 92هم وزن کمی نیستا!!!!

منظورن وزن گیری بچه بود.. 

والامیدونم چاقم خواهر

البته قدن بلنده زیاددیده نمیشه. 

انگارنه انگارباردارم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.