سحرسحرآمیز مدیر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عنوان رفتم صدوپنج کیلو | مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 114 پست ۸ ماه باردار شدم ۱۰۵ کیلو خیلی چاق شدم چ خاکی سرم بریزم🥺 خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1403/11/25 | 11:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 چاق شدن مادر به معنی بچه درشت نیست.من کلا تا الان ۵ کیلو بالا رفتم، تو سونو اخر گفت بچه تپل و درشته ... سونو به من گفت بچه خیلی ریزه بدنم چربی جمع کرده خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 33366 تو ۸ ماه فقط پنج کیلو اضافه کردی؟؟؟؟؟ ارهنمیخورم خیلی.خیلی رعایت میکنم، چون دیابت دارم، از اول بارداری داشتم
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 33366 سونو به من گفت بچه خیلی ریزه بدنم چربی جمع کرده دقیقا همینه، چاقی مادر فقط ضرر به خودش.
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 منم کلا استراحت کردم، اصلا تکون نمیخورم.از ۸۳، شدم ۸۸، الان ۳۵ هفته ام رژیمت چی بوده تغذیه ات چیه بگو منم تغییر بدم دکتر گفت تا ۱۲۰ میرم🥺 خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
شیرتوتفرنگی عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 3241 نون برنج شکر نخور حامله هستا I can crave u but u don't need to know...
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 ارهنمیخورم خیلی.خیلی رعایت میکنم، چون دیابت دارم، از اول بارداری داشتم منم خوردو خوراکم خوب نیست صبح ی لیوان چای چندلقمه پنیر میوه اگر باشه روزی دوتا پرتقال ناهارو شامم یکیه نمیدونم چرا بدنم اینجوری پیش میره البته بگم خیلی حرص میخورم اصلا آرامش ندارم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 36864 تو که چاق نیستی بچه داخل شکمت ماشاالله مثل رستم هست تپلو و شیردل 😍😍😍😍😍 نه اتفاقا ربطی به وزن بچه نداره 😅😅😅
مامان___رادین عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 9543 واای از همین بارداری میترسم چرا در طول بارداریت ورزش نمیکنی؟ من تو بارداری وزن کم کردمموقع زایمان تازه شدم وزن قبل از بارداری مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 29259 برو پیج حکیم بانو پکیج کامل از لاغری و شیردهی و کمکی برای بچه بعد از شش ماه عالیه همه چیش من خریدم ... فقط لاغری هستش عزیزم ؟؟؟؟برای چاقی نداره؟؟؟؟؟؟؟
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 اوخی گوگولی تپلووو وای نگو همه بهم میگن توپولو😭 خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 من تو بارداری وزن کم کردمموقع زایمان تازه شدم وزن قبل از بارداری خوش بحالت سونو بمن گفت بچه ریزه بدنت داره چربی جمع میکنه خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
_زرا_ عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 2287 منم بااینکه کلی ورزشو پیاده روی داشتم و خوردو خوراکمم کاملا عادی بود نزدیک بیستو هفت کیلو اضافه کردم😐😐😐واقعا نمیفهمم چرا
babygirllneedyou عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 وای نگو همه بهم میگن توپولو😭 عزیزم من دخترعموم موقع بارداریش رفته بود پیش دکتر رژیم بارداری گرفته بود بخدا لاغر شده بود
آبنخود عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1813 شما خودت قبل بارداری وزنت زیاد بود ،طبیعیه که ۱۶ کیلو اومده روش،من تو بارداری ۲۲کیلو اضافه کرده بودم دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور