2777
2789

همش میترسم موقع فروش از وزنش کم کنن بگن خورده شده یا چمیدونم ی مشکلی بشه

راسته که میگن قفل گردنبند و دستبند ازین گردا باشه تو وزن طلا موقع فروش حساب نمیشه؟ میگن داخلش طلا نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من مامانم تک پوششو فروخت گفت 50 تا برا سایش ازش کم میکنیم

بعد حرارت و گرما دادن بهش 50 تا دیگه ام ازش کم کردن😑

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

نه نشنیدم و نمی دونم 

استرس این چیزها رو ندارم واقعن ، چون هیچ اطلاعی از نحوه ارزش گذاری طلا فروش ها ندارم 

فقط می دونم نگین کم میشه از وزن ، همین 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
گرد باشه و سنگین توش فنر فلزی میذارن اونو در میارن بعد میکشنولی سبک باشه اینکارو نمیکنن

چندوقت پیش گردنبندمو دادم یکی وزن کنه طلافروشی بود

20 سوت کمتر وزنشو بهم گفت

حالا میگم یا وزن طلا کم شده یا طلایی ک خریدم این نبوده وزنش یا اینکه کسی ک وزن کرد اون 20 سوتو نگفته رندش کرده 

اهنربا براچی

ببین آهنه اون قسمت یا نه توی خونه هم وزن کن یا چنتا طلا فروشی دیگه بگو برات وزن کنن ببین با وزن فاکتور یکیه 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 

والا من چندتا گردنبد فروختم 

دستبند کلیدی هم داشتم فروختم 

قفلشو جدا نکردن...همونو انداختن رو ترازو وزن کردن پولشو دادن... 

انگشتر نگین دار هم فروختم حلقه هامون بود 

فروشنده موقع خرید گفت اگه به خودمون بفروشی نگینو جدا نمیکنیم... 

من موقع فروش  به اون طلافروشی ندادم ، به آشنای خودمون فروختم ، اونم گفت چون آشنایی نگینشو جدا نمیکنم و همینجوری وزن کرد خرید ازم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊