2777
2789

من خیلی توهمی شدم از بعدزایمانم توتاریکی و اینا ازبچه هام میترسم نمیدونم چرا بعدفرداک میشه حس خوبی بهشون ندارم میترسم بازم چ غلطی کنم بااین مرض😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حتما باید بری پیش پزشک عزیزم 

جدی بگیر 

حالت خیلیی زود خوب میشه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ینی درست میشه اصلا ازخودم بدم میاد مگ ادم ازبچش میترسه😭

معلومه که درست میشه

برای خیلیا پیش میاد 

امااااااااا حتمااااااااا برو پیش مشاور 

اگر درمان نشه بدتر میشه

.Pain🔥you made me a believer

عزیزم ینی طبیعیه این رفتار؟ براکسی پیش اومده؟

اره عزیزم 

اصلا نگران نباش خوب میشی ،مطمئن باش 

افسردگی بعد زایمانه فقط نزار طولانی بشه همین الان برو دکتر 

بعد زایمان انقد هورمونا بالا پایین میشه این اتفاق میفته

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

چندسال پیش یک خانومی بود ،دخترش یکساله شده بود ولی دائم میگفت زشته دوسش ندارم 

من بردمش واتساپ متقاعدش کردم افسردگی داره باید بره دکتر 

الان انقد حالش خوبه که همه تاپیکای اون زمانو پاک کرده 

خودش میگفت الان به اون روزا فکر میکنم خندم میگیره