2777
2789
چاره ایی ندارم همین ی دستشوییه

یعنی بیمارستان ی دستشویی داره مگه میشه آخه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دکتر یا کادر درمان بپرساگر واقعا اذیت هستی بکو اتاقت را عوض کنن بگو وسواس دارم اذیت هستم این اتاق ...

اخه وسط تعریفاش اینطوری گفت فلان بیمارستان از توالت فرنگی استفاده کردم دکتر *اول* تشخیص زگیل داد بعد دیگه هیچی نگفت الانم نمیدونم واقعا داره یا نه . امروز مرخص میشم دیگه

ب چیزی دست بزنه ک خیلی دور از ذهنه منتقل شه ولی میترسم شلنگ‌دستشویی رو زده باشه به خودش😭

اما اینو دکتر تو برنامه زنده گفت  حتی میگفت مثلا مترو سوار بشین اگه رو دستتون زخم بازه  یا مثلا لثه زخم دارید عادت کنید بیرون خونه چیزی می‌خورید دستتون رو ضدعفونی کنید    شلنگ دستشویی رو همیشه اول بزار یکم آب ازش بره بعدم خودتو شستی اول دستت رو بشور بعد شلوارت بکش بالا   من جدیدا اصلا دستشویی بیرون نمیرم مجبور شم برم خودمو نمیشورم میام خونه همه لباسا حتی چادرمو میشورم و خودمم میرم دوش میگیرم     مسافرت رفتنم هتل بریم اول میرم دستشویی رو میشورم بعد استفاده میکنیم

نمیشه برم تو اتاق دیگران که

بیمارستان خصوصی رفتی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه دولتیه

پس همون چشمت بدی حواست باشه الکل بخر بزن