2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عصبیم  اخه

ب خاطر زندگیت باید خودتو تغییر بدی ب خاطر اینک یه روز ممکن ازت سرد شه و دلزده منم عصبیم ولی الان رو خودم کارکردم گفتم حیف اینقد مهربونم ولی ب خاطر یه ایراد باید کنترل کنی میشه سخت ولی میشه هر2تون اینجوری ارامش پیدا میکنید همیشه اون لحظه فک کن ک بعد پشیمون میشی 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
ب خاطر زندگیت باید خودتو تغییر بدی ب خاطر اینک یه روز ممکن ازت سرد شه و دلزده منم عصبیم ولی الان رو ...

اخه لج منو در میاره.اصلا به حرفام گوش نمیده به خانوادم بی احترامی میکنه ولی اجازه نمیده به خانواش بی احترانی کنم خیلی فشار روم زیاده.از وثتی ازدواج کردم انقد حرص خوردم از قیافه افتادم

اخه لج منو در میاره.اصلا به حرفام گوش نمیده به خانوادم بی احترامی میکنه ولی اجازه نمیده به خانواش بی ...

حرص نخور بی عار باش ب خودت لطمه میزنی اونا هیچیشون نمیشه اخرم میگن دیوونه ای پس یادت باشه از من نصیحت اول خودت مهمی باخودت تکرار کن اول تومهمی سنگین برخورد کن بی احترامیم نکن اونم پاشو از گلیمش دراز تر نمیکنه الکی منتشو میکشی حتی اگ حق باتوباشه خودشو میگیره داری بد عادتش میدی ازین ب بعد رفتارات دقت کن عصبی نشو یه چند دق سکوت کن و فک کن باید رو خودت کار کنی روتو باش باز نکن اون اگ بی احترامی کرد تو نکن روتون باز میشه همیشه بزار احترام بزاره بهت

حرص نخور بی عار باش ب خودت لطمه میزنی اونا هیچیشون نمیشه اخرم میگن دیوونه ای پس یادت باشه از من نصیح ...

😢 خیلی خسته ام مغژم بهم فرمان نمید۶ که دیگه چی بده چی خوبه انگار فقط دارم یه راه  مستقیمو میرم که معلوم نیست اخرش چیه

😢 خیلی خسته ام مغژم بهم فرمان نمید۶ که دیگه چی بده چی خوبه انگار فقط دارم یه راه  مستقیمو میرم ...

نه باید یه سری تعییرات بدی عزیزم شیوه زندگیت ک تغییر کرد حال دلت خوب میشه خستگیتم تموم میشه