ب خاطر زندگیت باید خودتو تغییر بدی ب خاطر اینک یه روز ممکن ازت سرد شه و دلزده منم عصبیم ولی الان رو خودم کارکردم گفتم حیف اینقد مهربونم ولی ب خاطر یه ایراد باید کنترل کنی میشه سخت ولی میشه هر2تون اینجوری ارامش پیدا میکنید همیشه اون لحظه فک کن ک بعد پشیمون میشی
تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز
ب خاطر زندگیت باید خودتو تغییر بدی ب خاطر اینک یه روز ممکن ازت سرد شه و دلزده منم عصبیم ولی الان رو ...
اخه لج منو در میاره.اصلا به حرفام گوش نمیده به خانوادم بی احترامی میکنه ولی اجازه نمیده به خانواش بی احترانی کنم خیلی فشار روم زیاده.از وثتی ازدواج کردم انقد حرص خوردم از قیافه افتادم
اخه لج منو در میاره.اصلا به حرفام گوش نمیده به خانوادم بی احترامی میکنه ولی اجازه نمیده به خانواش بی ...
حرص نخور بی عار باش ب خودت لطمه میزنی اونا هیچیشون نمیشه اخرم میگن دیوونه ای پس یادت باشه از من نصیحت اول خودت مهمی باخودت تکرار کن اول تومهمی سنگین برخورد کن بی احترامیم نکن اونم پاشو از گلیمش دراز تر نمیکنه الکی منتشو میکشی حتی اگ حق باتوباشه خودشو میگیره داری بد عادتش میدی ازین ب بعد رفتارات دقت کن عصبی نشو یه چند دق سکوت کن و فک کن باید رو خودت کار کنی روتو باش باز نکن اون اگ بی احترامی کرد تو نکن روتون باز میشه همیشه بزار احترام بزاره بهت
تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز