2777
2789
من آب دریا و رودخونه رو قبول دارم چون دعا های کاغذی رو می گن بریزید تو آب روان تا باطل شه ،برای دعا ...

خب دعا رو میندازی آب روان میره.تو خودت رو بندازی توی رودخونه یا دریا دیگه نمیخوای برگردی مگه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قران کتاب خداست و از سمت خدا اومده مثالت درست نیست عزیزم کدوم دعا نویسی میتونه کاری کنه؟

من پیش دعا نویس نرفتم از این منظر رفتم دریا چوم سحر و جادو های کاغذی رو هم تو آب روان میندازن تا باطل شن گفتم شاید برای انسان ها هم همین باشه 

من پیش دعا نویس نرفتم از این منظر رفتم دریا چوم سحر و جادو های کاغذی رو هم تو آب روان میندازن تا باط ...

عزیزدل من کار شما ب من مربوط نیس قربونت برم نظر شخصیمو گفتم و نظر شما هم برای من محترمه موفق باشی خانم زیبا

خب دعا رو میندازی آب روان میره.تو خودت رو بندازی توی رودخونه یا دریا دیگه نمیخوای برگردی مگه؟

رفتم تو آب گفتم اگر دعا یا طلسمی به من بستن من میسپارم به این آب روان تا با خودش ببره 

دیگه نمی رم حس خوبی نداشت

ببین برای من طلسم کردن.من رفتم پیش دعانویس باطلش کنم بدتر شد.زندگیم داغون شده.گاهی وقتها شب ها خواب طلسم میبینم.اینکه یه جایی طلسم چال کردن.ولی دیگه پیش دعانویس نمیرم.چون میترسم بدتر بشه بازم.تو که میگی طلسم داری چه نشونه هایی داری؟

ببین برای من طلسم کردن.من رفتم پیش دعانویس باطلش کنم بدتر شد.زندگیم داغون شده.گاهی وقتها شب ها خواب ...

نه طلسم که ندارم 

بچه دار نمی شم یکی بهم گفت طلسم داری ،منم به دوستم گفتم اونم گفت داداشش بختش باز نمی شده رفته دریا و اومی شده کارش ،گفت تو هم برو 

منم دیدم دریا کع جای بدی نیست گفتم برم ضرر که نمی کنم ولی الان می گم شاید بد باشه 

ولی در کل نشونه و اینا چیزی ندارم خدارشکر

نه طلسم که ندارم بچه دار نمی شم یکی بهم گفت طلسم داری ،منم به دوستم گفتم اونم گفت داداشش بختش باز نم ...

برای اینکه بچه داربشی اینکارهارو نکن.دعا کن خدا بهت یه بچه ی سالم بده.به فرض اگه خدای نکرده بچه دار نشدی هم ناراحت نباش.هرچی صلاحه همون میشه.