2777
2789
یکی بهم گفت اگر شب چهارشنبه نزدیک غروب دست و پات رو تو آب دریا کنی طلسم اگر برات بستن از بین می ره و ...

حالا همه چی به کنار.یعنی خودت نمیترسی شب بری دریا؟ وقتی همه جا تاریکه.کنار دریا خیلی ترسناک میشه.همش تاریکیه.حتی آب دریا هم انگار رنگش سیاهه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا همه چی به کنار.یعنی خودت نمیترسی شب بری دریا؟ وقتی همه جا تاریکه.کنار دریا خیلی ترسناک میشه.همش ...

دم غروب بود خیلی هم تاریک نبود ،بعد اینحا جنوبه بندرعباس دقیقا همین موقع ها دریا اتفاقا شلوغ می شه 

یکی از ترسناک ترین صحنه های زندگیم‌ زمستون نصف شبی رفتم ساحل و پر مه بود واقعا لحظه بدی بودوقتی رو ب ...

منم رفته بودم کوه

شب بودو هوا تاریک

دم دم کوه

ب کوه ک نگاه میکردم حس میکردم ممکنه بریزه رو سرم

انگار چسبیده بود ب اسمون

از اون موقع فوبیای کوه دارم 

توی هر قرنی باشیم طلسم واقعیت داره.ولی اینکه شب بره دریا تا طلسمش بشکنه رو تا حالا نشنیدم.تازه فکر ک ...

طلسم زمان قدیم رو باور دارم ن الان ک همشون دروغگو و شیاد شدن و تا خدا نخواد کسی نمیتونه کاری کنه پس بهتره به خدا توکل کرد تا به اینجور تفکرات

کی بهت گفته اینکارو بکنی؟ میگن شب بری بیرون تازه بی وقتی داره.

یکی که بختش باز نمی شد رفته بود پیش یکی اینجوری گفته بودن انجام بده ، انجام داد بختش باز شد 

البته من متاهلم برای باز شدن بخت نرفته بودم ،رفته بودم اگر طلسمی هست باز شه

طلسم زمان قدیم رو باور دارم ن الان ک همشون دروغگو و شیاد شدن و تا خدا نخواد کسی نمیتونه کاری کنه پس ...

خدا هم توی قرآن گفته طلسم وجود داره.سوره ی فلق و ناس برای باطل کردنش خوبه.توکل به خدا هم خوبه.