2777
2789

برای عفونت چی خوبه دیگ واقعا خسته شدم از دارو اینا معده ام درد میکنه از بس قرص خوردم عفونت زنانه دارم لطفا داروی گیاهی معرفی کنین 🧖‍

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید همسرت هم دارو مصرف کنه لباس زیرت مدام اتو بکش 

با ژل بانوان خودتو بشور با دستمال توالت خشک کن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

عنبر نسا برای عفونت قارچی خوبه برای عفونت های دیگه فکر نکنم جواب بده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  _  ای هیچ برای هیچ  بر هیچ مپیچ  _  دانی که پس از عمر چه ماند باقی  _  مهر است و محبت است و باقی همه هیچ ...
آب زیادلباس زیر نخیهر روز عوض کن با شوینده ی ملایم بشور اتو کنتقویت سیستم ایمنی بدنتجاهای سرد نشین خ ...

من اصلا لباس زیر استفاده نمیکنم چون الکی استفاده کردن خودش باعث عفونت 

بعدم موقع پریودیامم نخی لباس زیرم تازه هر روز عوضش میکنم 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

به نظرم اول برو دکتر معلوم شه چه عفونتی داری 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  _  ای هیچ برای هیچ  بر هیچ مپیچ  _  دانی که پس از عمر چه ماند باقی  _  مهر است و محبت است و باقی همه هیچ ...