2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید ابروم رفته

527 بازدید | 50 پست

اینکه من قبل از ازدواج ...داشتم با پسره و قصدمون جدی بوده .الان خانواده من یعنی مامان من و مامان اون فهمیدن .باعث میشه که منو جور دیگه نگاه کنن؟؟یا از من بدشون بیاد یا سر مهریه بخاطر اینکه بدونن من مجبورم قبول کنم داستانی بوجود بیاد؟

چجوری فهمیدن ؟ چی گفتن ؟

تو یه دعوا بد من دوست پسرمو زدم .اونم ترسید گفت میام جلو ولی با ۵ تا سکه من قبول نکردم .مامان من حرفامونو شنید و میخواست به مامان اون بگه که اون خودش گفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی نفهمیدم

جدا از اینکه کلی سرزنشمون کردن یکی رفته و میخواسته دویت پسرمو بزنه و گفته از سمت ما بوده در حالی که از سمت ما نبوده ..اونم الان کلا بریده رفته شهریتان حتی گوشی هم نبرده

جدا از اینکه کلی سرزنشمون کردن یکی رفته و میخواسته دویت پسرمو بزنه و گفته از سمت ما بوده در حالی که ...

قراره که جلسه بذاریم با مادرامون حرف بزنیم .یعنی من بخاطر ایندم خیلی پیگیرم که حرف بزنیم چون اون چیزیو از دست نداده ولی من.....امکان داره که بخوان مهریرو کم بگن یا شرایط مارو قبول نکنن بخاطر اینکه بگن دخترشون مجبوره قبول کنه

ما ۴ سال با هم بودی و .....داشتیم .منم اولین بارم بود .الان مامانامون فهمیدن .

خب اشکال نداره دیگ فهمیدن

حالا ب پسره بگو بیاد دیگ جلو و کارو تموم کنید اصلا دلیلی نیست بخاطر این بخان مهریه رو هر چی خودشون گفتن  

من اکثرا تو شهرمون  تجربه چنین کارایی داشتن و بعدش یا با خود طرف ازدواج کردن یا با ی فرد. دیگه 

ما ۴ سال با هم بودی و .....داشتیم .منم اولین بارم بود .الان مامانامون فهمیدن .

میشه کامل توضیح بدی منم نفهمیدم اصلا 

فقط فهمیدم رابطه  ج. ن س. ی داشتین و میخواد بیاد خواستگاری. با 5 سکه

وتو زدیش مامانت حرفاتونو شنید 

بعد شما کجا  بودین که دوست پسرت اونجا بود ومامانت اومد؟ 

میشه کامل توضیح بدی منم نفهمیدم اصلا فقط فهمیدم رابطه ج. ن س. ی داشتین و میخواد بیاد خواستگاری. با ...

تلفنی حرف میزدیم و مامانم شنید ...مامانم میخواست به مامانش بگه اونم گفت خودم به مامانم میگم و رفت گفت 

خب اشکال نداره دیگ فهمیدنحالا ب پسره بگو بیاد دیگ جلو و کارو تموم کنید اصلا دلیلی نیست بخاطر این بخا ...

من میگم ۱۱۰ تا سکه ولی میترسم قبول نکنن ..چون با خودشون بگن دختره مجبوره قبول کنه...و اینکه حس میکنم مامانش تا اخر عمر نگاهش به من یه جور دیگس و میخواد راجبم فکر بد کنه...در حالی که من همچین ادمی نیستم 

خب اشکال نداره دیگ فهمیدنحالا ب پسره بگو بیاد دیگ جلو و کارو تموم کنید اصلا دلیلی نیست بخاطر این بخا ...

پسره که حسابی از من شاکیه ۱۵ روزه ول کرده رفته حتی کارشم ول کرده ..چون یه ۲ نفر رفته بودن دم خونشون و میخواستن تهدیدش کنن .اشتباهی پسر همسایشونو تهدید کردن ...اونم‌گفت من جونمو بر میدارمو میرم

پسره که حسابی از من شاکیه ۱۵ روزه ول کرده رفته حتی کارشم ول کرده ..چون یه ۲ نفر رفته بودن دم خونشون ...

اونا فکر میکنن اونایی که رفتن تهدید کردن و اسم منو اوردن از سمت من رفتن در حالی که اینطور نیست من روحمم خبر نداشته