2777
2789

دندون‌پزشک به من گفت برم پیش متخصص ریشه 

متخصص ریشه هم گفت باید عصب کشی بشه. ۶/۵ هم میگیره

حالا اطرافیان میگن برو بکش این قدر هزینه نکن با هزینه روکش و...بالای ده تومن میشه آخرش هم یه چیز بخوری میشکنه 

نظرتون؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری چقدر خوب گفت هفته پیش بابت دندون شش به متخصص ریشه ۱۵ تومن دادم امشبم به دکتر خودم سه ونیم ...

کرج 

چقدر زیاد

تازه من یکی از دندونام شکسته بود رفتم دکتر گفت این یکی عفونی شده منو فرستاد پیش متخصص ریشه، فعلا اون یکی رو بیخیال شدم 🤕

نمی‌دونم 😢

بسته به موقعیت دندون و هزینه جیبت باید بعد کشیدن ایمپلنت کنی پرسال 20 بود. عصب کشی با روکش به طور معمول 10- 15 سال جوابه که اونم 100 درصدی نیس شانسیه. 

با دو سه تا متخصص ریشه مشورت کن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
کرج چقدر زیادتازه من یکی از دندونام شکسته بود رفتم دکتر گفت این یکی عفونی شده منو فرستاد پیش متخصص ر ...

امشب دکترم میگفت احتمالا باید بابت یکی دیگم بری پیش متخصص ریشه باور کن ظاهر دندونم سالمه لامصب ريشش درگیر شده فکر کنم بعد از عید بشه ۲۰ تومن خیلی هم سرش شلوغه معلوم نیست این قیمتارو از کجا میارن بچه کوچیک دارم وگرنه میتونستم برم شهر دیگه ارزونتر در میومد