2777
2789
عنوان

چرا همه از من بدشون میاد

164 بازدید | 10 پست

آخه من چ گناهی کردم از اعضای خانوادم بگیر تا بقیه یه دفه دلم میشکنن مثلاً داداشم میگه شدی قد ی گوریل (بخاطر مریضیم یکم چاق شدم ) ۶۹ کیلو شدم یا شوهرم مسخرم می‌کنه یا مامانم چرا آخه مگه من خودم خواستم این شکلی به دنیا بیام یا دست خودمه ک چاق نشم مریضم از ی طرف تمام موهای بلندم داره می‌ریزه افسردگی شدید دارم حتی سرکلاسم رفتم استادمون با من خیلی بد بود زن بود همش الکی الکی ب من چی میگفت من خیلی دلم می‌شکست بخاطر همین رفتار دیگه ادامه ندادم و از تو اتاقم بیرون نمیام و دوست ندارم جایی برم یا کسی منو ببینه تو اتاق بدون نور می‌شینم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تو ادمممم خوبی هستی 

به هرحال کسایی که  آدمای بزرگی میشن تو زندگیشون سختی میکشن

رسالت مهمی رو دوشتههه دخترر 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

توام از ادمهای سمی دورت بدت بیاد چقدر درگیر ادمهای سمی و بی رحمی ،بیکاری ؟

اون آدمای سمی خانوادمن چجوری میتونم نسبت ب حرفاشون بی تفاوت باشم انگار چاقو فرو میشه تو قلبم 

خوشگلم خودتو ضغیف بهشون نشون نده که بتونن انقدر راحت دلتو بشکنن یه ادم وقتی خودش خودشو دوست نداشته باشه یا به خودش ارزش و اهمیت نده یا خودشو تو جمع ها بالا نکشه یا به خودش افتخار نکنه نباید توقع داشته باشه بقیه اینجوری باشن باهاش 

اول اعتماد به نفس داشته باش بعد در برابر توهین هاشون از خودت دفاع کن و اول خودت خودتو اینجوری بپذیر 

یه کاری کن جرات نکنن دلتو بشکنن

جواب بدتر از خودشون باید بهشون بدین که بفهمن خودشونم بی ایراد نیستن عزیزم

کم کم متوجه میشن باید احترام تون رو حفظ کنن

زیادی کوتاه اومدن جلوی آدمای بی ملاحظه اونا رو پررو تر و گستاخ تر میکنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چون تو ادمممم خوبی هستی به هرحال کسایی که آدمای بزرگی میشن تو زندگیشون سختی میکشنرسالت مهمی رو دوشت ...

کاش بچه بودمو با این حرفا گول میخوردم کاش همه آدما مثل تو قلب داشتن و مهربون بودن 

خوشگلم خودتو ضغیف بهشون نشون نده که بتونن انقدر راحت دلتو بشکنن یه ادم وقتی خودش خودشو دوست نداشته ب ...

حرفت کاملا درست و منطقیه ولی من نمیتونم بد باشم جسارت و جرعت بد بودن ندارم از بچگی همینجوری تو سری خور بالا اومدم بخاطر چهرم زشت نیستم ولی تو ی خانواده به دنیا آمدم ک خیلی خوشگلن و من در برابر اونا هیچم برای همین هیچ کدومشون منو دوست ندارن 

کاش بچه بودمو با این حرفا گول میخوردم کاش همه آدما مثل تو قلب داشتن و مهربون بودن

عزیز من ، جدی میگممم 

اینکه دور و بریات تاکسیک و سمی هستن که 

تو جورش رو نباید پس بدی؟

اعتماد به نفس داشته باش 

بگو من همین مدلی هستم باید یادبگیرین من اینو شکلی بپذیرین 

دنیا باید خودشو تغییر بده تا تورو قبول کنه 

نکه نه خودتو تغییر بدی دنیا بپذیرتت که 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

حرفت کاملا درست و منطقیه ولی من نمیتونم بد باشم جسارت و جرعت بد بودن ندارم از بچگی همینجوری تو سری خ ...

بدد؟

اینکه از حق خودت دفاع کنی بد بودن نیست 

اینکه در برابر بدی سکوت کنی و بزاری خوردت کنن بد بودنه 

اینجا واقعا شاید خیلی نتونن کمکت کنن ولی یه متخصص و مشاور میتونه خیلی کمکت کنه که به خودت نگی تو سری خور

که دیگه تو سری خور نباشی