2777
2789

من امروز تمام طکه هامو دادم بهش 

کار کردم تیکه تیکه سکه پارسیان خریدم حالا مبگن توش تقلبی زیاد شده و اینا 

الانم تو سکه هام چندتاش تقلبی هست 

امروز هرچی قایم کرده بودمو دادم بهش😐😕

هی نفسی میاد و میگاد🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییییی منم می‌خوام یه مدت ونکلیف خیلی دوست دارم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

شوهر من که کلا تو هیچ مناسبتی برام طلا نخریده

شوهر منم نمی‌گرفت ولی الان دوساله عیدیشو میده برا من طلا میگیره 

اونم الانی که طلا انقدر گرون   

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

من چندروز پیش گرفتم نزدیک ۵ گرم و ۹۰۰ شد ۴۰ تومن

مبارکت باشه اینجوری باشه نانزدم باید حقوق یکماهشو بده😐🤣

ناشناس من✨:>     https://daigo.ir/secret/51033137573                                                                                                          یه آدم معمولی با یه زندگی غیر معمولی🌚💕:)) تو زندگیم به دنبال پیدا کردن بهونه‌های خلاقانه برای تنبلی ام🦦✨! عاشق غذام، موسیقی‌ ،فیلم وسریال،طبیعت،کتاب، گربه ، دیدن ماه و ستاره‌هام 🌙🌱. •یک عدد نامزد خوش قدو بالا هم دارم که بالاخره به هم رسیدیم 🫦💗:) 

من امروز تمام طکه هامو دادم بهش کار کردم تیکه تیکه سکه پارسیان خریدم حالا مبگن توش تقلبی زیاد شده و ...

منم خوندم تو پیجا ،تقلبی توش هست 

چندتا تقلبی داشتی؟؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

شوهر منم نمی‌گرفت ولی الان دوساله عیدیشو میده برا من طلا میگیره اونم الانی که طلا انقدر گرون

ان شاالله برات بیشتر بشه همین هم خوب هست

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......