2777
2789
عنوان

كيا جديدا لوله هاشون رو بستن

100 بازدید | 10 پست

بياييد كمك كنيد بكيد جيكار كرديد.....

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان دولتی نمیبندن مگه اینکه خصوصی باشه

دكترم كفت برو بزشكي قانوني نامه بكير 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
والا همسایمون پنج ساله لولش رو بسته تو بیست و هشت سالگی بهش گفتن واریس داری بارداری واست خطرناک الان ...

واسه واريس؟؟؟من ناراحتی معده دارم و ناراحتی أعصاب فايده داره ؟؟؟

خب دیگه اگه علتی داره ک هیچی انجام میدن ولی اگه بارداری مجدد بخای باید بری ivf

نه من میخوام ببندم IVF جيه .كلا الان زايمان سومم ميشه دارم نابود ميشم .