2777
2789

من خودم سعی میکنم به حدی عاشقانه حرف بزنم که حس کنم خدارو  گاهی اشک از چشام میریزه خیلی حس خوبی داره غیر قابل توصیفه واقعا عشق واقعی خداست آخه من دورت بگردم خداجونم تو قلب منی عشقم😭🥺♥️

یچیزی هم بگم؟محبت خدا دو طرفه هست معجزشو بارها دیدم(: .

شما با خدای مهربونم چجوری حرف میزنین؟ از عشقتون باهاش عاشقانه تر هستین ؟از مادر پدر و نزدیک ترین ادمای زندگیتون باهاش صمیمی تر هستین؟🥲

من خیلی با خدا راحت حرف میزنم همه حرفامو بهش میزنم و واقعا انقد حس خوبی پیدا میکنم مثل شما بعضی وقتا حتی گریه هم میکنم و همیشه میدونم که کنارمه 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه روزی انقددد عاشقانه با خدام حرف میزدم ازش با تموم قلبم ازته ته ته اعماق وجودم صداش میزدم و یه چیزی ازش میخاستم ناممکن بود.... اما اون خیلی مهربونه و به بهترین نحو ممکن اونو بهم داد اصلا طوری که هم خودم دهنمم از تعجب باز موند هرچیم اطرافیانم کفشون برید. میخام بگم با خدا رفیق شید خیلی مهربون تر از اونیه فکرشوبکنید.. 🤍😭

من+نی نی+باباش=❤

خیلی صمیمی حرف میزنم.هرچی تو دلمه بهش میگم.با زبون عادیم باهاش درد دل میکنم گاهیم تو خیالم بغلش میکن ...

میدونه وقتی همچین حساسی بهمون دست میده تو اون تایم واقعا خدا خیلی نزدیکه حضورشوبعد ازین که حسش میکنی بلا فاصله چنان اتفاقی تو زندگیت رخ میده که نشانه حضور خدارو درک میکنی

میدونه وقتی همچین حساسی بهمون دست میده تو اون تایم واقعا خدا خیلی نزدیکه حضورشوبعد ازین که حسش میکنی ...

عاشق همون حس ارامش بعد گریهامم یجوری دل بنده اشو اروم میکنه ک هیچ مسکنییی در دنیا نمیتونه انجام بده 

من جز خدا هیچکسو ندارم غمخوارم باشه جدی میگم

🎀

باهاش کلی اخرشبا حرف میزنم درد و دل میکنم گریه میکنم..بش میگم شکرت ک همیشه کنارمی بش میگم خیلی دوسش دارم و میدونم ک خیلی بزرگ و مهربونه

لطفا برا حاجتم ی صلوات بفرستین ❤️ 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

که حس خوبیه تاپیکت میشه بیشتر راجبش بگی

یه حسایی مباد سراغم مثلا امروز داشتم نمازمیخوندم سرنماز یهو تو ذهنم گفتم خدایا الان یعنی داره نگاهم میکنه؟حدا با اون همه زیبایی قدرت عظمت مهربونی الان کنار منه و به نگاه میکنه؟ناخداگاه چنان گریه کردم سر نماز و حضور خدا رو حس کردم یه حس آرامش یه حس فوق‌العاده قشنگی بود هنوز که یادم میاد بغضم گرفته میخام گریه کنم😭😍

یا هربار که فقط فقطططط از خدا میخام و بهش میگم خداجونم عشقم ببین من فقط از تو میخام تو فقط میتونی بهم بدی و توکل میکنم حتا کوچیک ترین چیزارو از خدا میخام و هیچ کمکی از بنده نمبخام چنان معجزه ای رخ میده که 🥲

خداجونم شکرت عشق دلم من فدات بشم قشنگم😻😭