2777
2789
عنوان

نظرتون راجبه این خواستگار چیه

94 بازدید | 13 پست

بچه ها نظرتون راجبه این مورد چیه؟من خودم ۳۱ سالمه و لیسانسم و شاغل هم نیستم،پسره کارشناسی ارشد داره کارمنده خونه و ماشین نداره و باید چند سال مستاجر باشیم ۴ سال ازم بزرگتره و متاسفانه والدینش از هم جدا شدند ولی پسره فوق العاده با ایمان و متدین و با اخلاق و درستیه رتبه برتر کنکور سراسری ارشد بوده مربی تربیتی هم هست مقام تفسیر قرآن در سطح کشور هم داره من خودمم آدم مذهبی هستم و هم فکر و عقیده ی خودمه اینا رو گفتم که معایب و محاسنش رو متوجه بشید

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩
فقط،چرا خونه و ماشین نداره حداقل ماشینو‌بابد میداشت با این سن و شاغل بودنش

حقوقش بالا نیس حدود ۲۰ تومن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقش بالا نیس حدود ۲۰ تومن

والا یکم این موضوع عجیبه که ماشین نداره نکنه ولخرجه و اخل پس انداز نیس اینو‌حتما پیگیری کن چون الان اکثرا همه ی ماشین دارن اونم با این سن که شاغل هم هست ۲۰ تومنم  پول کمی نیس

تو اون سن چرا خونه یا ماشین نداره؟ دیر رفته سر کار؟

نمیدونم حقیقتا فعلا در حد یه مورده که بهم معرفی شده و قراره بیان 

اگه خودت شاغل بودی میگفتم اوکی هست دوتاتون باهم می‌رسید به این چیزا بنظرم ایمان واسه زندگی خیلی خوبه ولی اینا ماشین و خونه نمیشه واسه من اگه خودم شاغل نبودم این مورد کنسله

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه ها حقیقتش من ازدواج خواهرم برام مایه عبرت شده انقدر متاسفانه از روی بی تجربگی به مسائل مالی و ظاهری اهمیت داد که الان شوهرش قیافه داره پول داره ولی اخلاق و معرفت نداره واسه همین من بیشتر روی مسائل اخلاقی و معنوی مانور میدم مادی در حدی که محتاج کسی نباشیم طرز فکرم و اولویت هام اینه که بلاخره هیچ کس بی خونه و ماشین نمی‌مونه تا آخر ولی اخلاق و اعتقاد و شعور اگه نباشه تا صد سال دیگه بوجود نمیاد

بزار بیان خواستگاری. شغل ثابت داشته باشه بیمه باشه‌ . ممکنه خانواده حمایت نکردند خونه نخریده یا ماشین نداره. ببین خسیس نباشه‌ . یه سری اول زندگی همه چی ندارند. ولی ازدواج میکنند . صاحب خونه و ماشین میشند. خودت هم میتونی کار کنی تو خونه مجازی فعالیت کنی یا پاره وقت جایی کار کنی تا بچه دار شی . علت طلاق پدر و مادر پرس و جو کن. خانواده مهمه. اخلاق مهمه. یه سری جانماز آبکش هستند. باهاش در مورد همه چی بحرف. امثال من و شما بالای سی هستیم باید دقت بیشتری داشته باشیم. 

بزار بیان خواستگاری. شغل ثابت داشته باشه بیمه باشه‌ . ممکنه خانواده حمایت نکردند خونه نخریده یا ماشی ...

ممنونم از نظر منطقی و درستت ، واقعا بعضی وقتا فکر میکنم این همه که دخترا از نبود شوهر و بالا رفتن سن گله میکنند یه جاهاییم مقصر خودشونن با این طرز فکری که بعضی هامون داریم انقدر که روی مسائل مالی مانور میدیم و سختگیری میکنیم