2777
2789

دلم میگیره و سرد رفتار میکنم چون میدونم چیزی نمیگیره برام

روز دانشجو هیچی نخرید روز زن هم یه شاخه گل☹️🥺

البته دستش خالیه منم خیلی کمکش کردم خیلی جاها...

حالا من ولنتاین بخرم براش چیزی؟ 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز دانشجو که کادو نداره عزیزم ولی روز زن چرا ، البته من خودم از بس گل دوست دارم با یه شاخه گل میرم ...

😢هعی چی بگم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

به نظرم در حد یه کیک یا یه لباس خاص واسه خودتون بگیرین اگه عقد هستین

واسه مناسبتا کلا از چند روز قبلش با شوخی و یکم شیطنت ازش بپرسین مثلا روز دختر چی گرفنتی واسم و ازین حرفا ...

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

وای چه استارتر بافهم و درکی😍 بالاخره یه نفر را دیدم بگه ولنتاین برای شوهرم چیزی بگیرم. والا هرچی تاپیک دیدیم خانما توقع کادوی ولنتاین داشتند فقط.

برای این مورد که کادوی کوچیک میگیره،چون دستش خالیه و همینکه یادشه خیلی خوبه ولی دیدی وضعش داره بهتر میشه یه حورایی باید بهش بگی دیگه مثل قبل نیست. 

اگه هم میخوای برای ولن کادو بگیری به نظرم مثل خودش بگیرچون اگه بالاتر بگیری دقعه ی بعدی عصبانیت و ناراحتیت از اینکه کادوش کمه بیشتر میشه

بگذر عزیزم با این چیزا کامتو تلخ نکن مهم اینه یادش باشه و قدردانت باشه خودت میگی دستش خالیه

اره تبریک گفت

به نظرم در حد یه کیک یا یه لباس خاص واسه خودتون بگیرین اگه عقد هستینواسه مناسبتا کلا از چند روز قبلش ...

اره عقدیم دل و دماغ ندارم دیگه

اره تبریک گفت

خب همینکه میدونه باید تبریک بگه و شده یه شاخه گل بگیره خوبه ان شالله دراینده دستش باز میشه جبران یمکنه عزیزم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
وای چه استارتر بافهم و درکی😍 بالاخره یه نفر را دیدم بگه ولنتاین برای شوهرم چیزی بگیرم. والا هرچی تا ...

ممنون جانم

خب همینکه میدونه باید تبریک بگه و شده یه شاخه گل بگیره خوبه ان شالله دراینده دستش باز میشه جبران یمک ...

ان شالله🥺🥺

اره عقدیم دل و دماغ ندارم دیگه

یه بازی فکری نوستالژیک ارزون بگیرین دو تایی کل کل کنین بخندین اون شبو 

حال و هوای جفت تونم عوض میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿