2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایکم کنید لطفا

متشکرم

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)

اینو کپی کردم

#داستان_معجزه_دعای_نیم_شب

این داستان کاملا واقعیه راوی این داستان پدرم هستن❤️

چند سال پیش روستای ما #جماعت تبلیغ اومد 

(جماعت تبلیغ ۷ ماهه) پدرم تعریف کرد که #امیر جماعت یه پسر خیلی جوون بوده همه رو صدا کرده گفته میخوام یه #داستان از زندگیم براتون تعریف کنم 

گفته من یه #پسر ورزشکار بودم یه روزی رفتم سر زمین تا با #دوستام فوتبال بازی کنیم میگه حین بازی کردن پام به چیزی خورده شدت #برخورد خیلی زیاد بوده که از قسمت ساق پاش ،پاش خیلی بد میشکنه ،میگه دوستام منو به خونه رسوندن #درد پام خیلی زیاد بوده با خونواده ام رفتیم پیش یه شکسته بند اون پامو با چوب و باند بسته توصیه هم کرده که تا چند روز اصلا بازش نکنید 

میگه برگشتیم خونه روز بعدش #پام شروع کرده به #سوزش و #خارش خیلی بدی کم کم دردش بیشتر شده و چند روز بعد بدتر شده و مجبور میشه باند پاشو #باز کنه وقتی باز میکنه میبینه پاش ناجور #چرک و خون زده میره دکتر 

وقتی# دکتر پاشو میبینه میگه پات #عفونت شدیدی کرده ما کاری نمیتونیم برات بکنیم میگن برو #زاهدان خونواده پسره میگن ما هیچ پولی نداریم چجوری بریم با اصرار زیاد #بیمارستان خودش هماهنگ میکنه با آمبولانس می‌فرستنش #زاهدان 

وقتی اونجا میره#دکترا هم همون حرفو میزنن که نمیتونیم کاری انجام بدیم باید بری #مشهد 

بازم لطف #الله شامل حالشون میشه و بیمارستان خودش هماهنگ میکنه و میفرستنش مشهد اونجا هم #دکترا همون حرف قبلی رو میزنن که #عفونت پیشروی کرده و اگه به قلبت برسه میمیری 

راهی نیس جز اینکه #پاتو قطع کنیم مگه اینکه بری #تهران 

#پسره وقتی این حرفو میشنوه #شروع میکنه به #گریه کردن که تا همینجا با هزار سختی اومدیم و هم اینکه نمیتونم #اجازه بدم که پامو #قطع کنید چون من هنوز جوون هستم #ازدواج نکردم چطور با یک پا #زندگی کنم 

#اصرار میکنه که منو برگردونید شهرمون نمیخوام کاری بکنم هر چی میشه بشه 

هرچقد خونواده اش اصرار میکنن که #پاتو از دست بدی #بهتر از اینه که جونتو از دست بدی 

ولی گوش نمیکنه خلاصه برمیگردن شهرشون 

وقتی میان خونه هریکی از #اعضای خونواده شروع میکنن به #گریه کردن مادر جدا پدر جدا 

از #نداری و بیماری #پسرشون 

تا اینکه یکی از #دوستای پسره که یک پسر #ایمان داری بوده میاد دیدنش میگه #فلانی  حالت چطوره #پسره شروع میکنه به گریه کردن از حال بدش میگه 

دوستش میگه فلانی کی #پای تورو شکسته؟؟؟ میگه #الله💔 دوستش میگه پس از خودش بخواه که #شفات بده

امشب #نماز شب بخون و از #الله درخواست کن #شفات بده ولی قبلش از خونواده ات بخواه که لباستو عوض کنن و حموم ببرنت و شب بخواه که تنهات بزارن

ایشون هم همین کارو میکنه #نیم شب که میرسه با هر #سختی که بوده آماده میشه برای #نماز شب

آماده میشه برای #نماز شب چون نمیتونسته رو #پاهاش وایسته سمت #قبله دراز میکشه 

تا #الله اکبر میگه #بغضش میشکنه چنان حالش بد میشه که با #شدت خیلی بدی #گریه میکنه 

#رکوع با گریه #قیام با گریه تمام #نمازش با گریه تموم میشه 

بعد نماز #دستاشو بلند میکنه #میگه طوری #گریه کردم که نمیتونم وصف کنم #حالمو از #خدا خواستم #شفام بده و بهم رحم کنه 

تا خود #صبح با #دعا و #گریه سَر میکنه 

قبل# نماز صبح میگه #خواب سنگینی منو گرفت گفتم یکم بخوام بعد بلند میشم برای #نماز صبح 

بعدچن ساعت #مادرش میاد بیدارش کنه برای نماز صبح میگه #وقتی از جام بلند شدم

یه #احساس #عجیبی بهم دست داد انگار کاملا #سبک و #سر حال بودم #انگار نه انگار که دیشب اون همه #درد داشتم یه #نگاه کردم به #پام دیدم میتونم #انگشت های پام تکون میخورن (درحالی که قبلا از شکستگی پاش انگشت هاش تکون نمی‌خوردن و حس نداشتن)میگه #شوکه شدم #لباسمو کشیدم بالا 

که دیدم #سبحان الله #پام جوش خورد #کاملا😭

انگار نه انگار این پا #شکسته بوده 

میگه #شروع کردم با #صدای بلند #گریه کردم #مادرم وحشت زده همش میپرسیده #پسرم چیشده چرا #گریه میکنی 

میگه نمیتونستم #حرف بزنم 

به زور خودمو آروم کردم گفتم #مادر نگاه کن #پامو سالمه سالم شده #الله شفام داد 😭❤️‍🩹

سبحان الله سبحان الله 

همه #خونواده شوکه بودن 

واقعا چه #خدای کریم و #بزرگواری داریم

با یک #دعای خالصانه #معجزه ای شگفت‌انگیز رقم زد

میشه از این خدای قدرتمند چیزی نخواست؟؟ 

میشه تسلیم #مشکلات و #سختی ها شد 

میشه #غرق نا امیدی و بدبختی شد 

نه #انصاف نیس وقتی #خدای به این بزرگی داریم #قبول کنیم #سرنوشت بد رو 

#عزیزان خواهش میکنم اگه گرفتار هر #سختی و #درد و #رنجی هستید به طرف #الله برید 

ازش #عاجزانه درخواست کنید #بهتون کمک کنید #بهش بگید که چقدر بهش #نیاز دارید چقد #محتاجش هستید

میان #دعای شما و #معجزه خداوند #دیواری هست به نام #اعتماد پس بهش اعتماد کنید 

خواسته هاتون رو #درخواست کنید 

مطمئن باشید# قلبی که در #سختی ها به# الله پناه ببره #الله حتما پناهش میده و نا امید بر نمی‌گردونه ❤️‍🩹

#پایان

بنظرم برا حاجتی نریم سراغ خدا 

یه بارم واس خودش بریم ،بگیم خیلی مشتی هستی ،خیلی خوبی ،خیلی میخوامت 

خدا رو زمین غریب شده وقتی یه نیازی داریم میریم سراغش ،با طلبکاری میگیم چرا فلان چیزو ندادی چرا فلان کارو نکردی 

یه بار بریم وایستیم محضرش ،سجده کنیم بندگی کنیم براش

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا