2777
2789

سما هم دارید از این فامیلای سم ؟ من خاله هام و دایی هام اینجوری ان 

هروقت میان همش خرد میکنن ادمو من کم حرفم همش میگن کم حرفی 

همش سوال پیچ میکنن ادمو 

مسخره میکنن

زل میزنن تو چشم ادم

بدم میاد ازشون

مجردم جایی هم ندارم وقتی میان برم نبینمشون

انگار وقتی پیششونم همش میترسم رفتارم درست نباشه 

از بس مادرم یه عمر گفت اونا خوبن اونا زن برترن از بس احترام زیادی بهش گزاشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه..الهی اشکال نداره بخاطر مادرت کوتاه بیاکوتاه و مهرباناه جوابشونو بده

۲۴ سالمه انگار بچه کوچیک اینام همش مسخرم میکنن هر حرفی بزنم انگار پیششون مسخره است اعتماد به نفس ندارم پیششون دلم میخاد صدتا فحش بدم بهشون 

تو اتاق بمون

دفعه قبلی نرفتم بیرون داییم همش میگفت فلانی کجاست رفتم بیرون با طعنه کنایه کجایی کم پیدایی انتظار داره تا میاد من فوری برم  به پذیرایی کردن ناهار بدم عصرونه بدم 

۱ قطع رابطه۲ اگه شرایطش نبود بدتر از خودشون باهاشون رفتار کنرو نقطه ضعفاشون دست بذار سوالای خصوصی از ...

نقطه ضعف داییم خانوادشه زن و بچش ول کردن اینم دم به دقیقه میاد پیش ما شب میمونه خیلی متنفرم ازش 

اتفاقا همین امشب خاله هام خونه ما بودن بخاطر مادرم کوتاهی نکردم

بعنی حرفی زدن ک خوشت نیومد جوابشون دادی؟ همش به من میگن کم حرفی خب چی بگم اخه با زن ۴۰ ساله من با شوهر ۵۰ سالش