2777
2789

دوماه و یه هفتست عمل کردم بینیمو

چسبو که برمیدارم خیلی زشته اصلا فرم نداره تیغه بینیم پر ورمه 

دکتر که میرم ماساژ میده خیلییی خوش فرم و خوشگل میشه 

الان فرم اصلی دماغ من کدومه؟ یعنی چون ماساژ میده فقط فرم میگیره؟ قرار نیست اون شکلی بشه؟😭

چون خیلی تفاوت داره بعد ماساژ و بدون ماساژش 

حتی اینجوری قیافم مثل میمون میشه وقتی ماساژ میده فرم میگیره خوشگل میشم 

الان دقیقا کدومه بینیم؟

اگه هستین که عکس هم بزارم 

تا ۱۸ماه بعد از عمل بازم نمیشه روی فرمش حساب کرد

من ۱۱ماهه عمل کردم همچنان ورم داره 

باید بزاری عین خورشت خودش جا بیفته😂

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                        در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چندوقت ورم اصلیش خوابید و فرمش مشخص بود؟بعد دوساااال ورمش تا چه حده

تا این حده که گاها همه میگن مگه عمل کردی تو🤦‍♀️

گاهی هم خودبخود خیلی خوش فرم و قشنگ میشه.

نمیدونم از چیه😄

مثلا وقتایی که پری هستم دماغم کوفته میشه🤣

یاشاسین آذربایجان💓✌

تا ۱۸ماه بعد از عمل بازم نمیشه روی فرمش حساب کردمن ۱۱ماهه عمل کردم همچنان ورم داره باید بزاری عین خو ...

آخه ببین هرکیو میبینم بعد دوماه بینیش قشنگه به چهرشم اومده 

اما من اصلا بینیم فرم نداره تا ماساژ نده تیغه بینیم ورمه در صورتی که واسه بقیه قشنک خط کانتو داره نداشته باشه هم تیغه بینیشون درست مشخصه

تا این حده که گاها همه میگن مگه عمل کردی تو🤦‍♀️گاهی هم خودبخود خیلی خوش فرم و قشنگ میشه.نمیدونم از ...

ای باباااا این پریودم دردسره واسه ماا 

مثلا ورم میکنه زشت میشیی؟

ورم اصلی دمااااغت کی رفت اوایل عمللل

آخه ببین هرکیو میبینم بعد دوماه بینیش قشنگه به چهرشم اومده اما من اصلا بینیم فرم نداره تا ماساژ نده ...

خب هر کس ی جوره 

من دکتر عمل  ک کردم بهم گفت  از بقیه بیشتر ورم داری تا چند وقت  همونجوری ام شد تازه امپولم زدم ولی خب فعلا ورمش زیاده

بعدا ۵ ۶ ماه کمتر میشه نگران نباش

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                        در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی                                                                

ای باباااا این پریودم دردسره واسه ماا مثلا ورم میکنه زشت میشیی؟ورم اصلی دمااااغت کی رفت اوایل عمللل

دماغم گوشتی بود اونایی که ایتخوانی هست سریع فرم میگیره و قشنگ میشه.

مال من تقریبا یکسال بعدش ورمش خوابید.ولی همونطور که گفتم ورمش هنوزم کامل نرفته و هی میره و میاد

یاشاسین آذربایجان💓✌

خب هر کس ی جوره من دکتر عمل ک کردم بهم گفت از بقیه بیشتر ورم داری تا چند وقت همونجوری ام شد تازه ...

ای خدااا من حاضرم پره و نوک دماغم ورم کنه ولی تیغش نه خیلی رو اعصابمه بدون چسب روم نمیشه بگردم 🙁

دماغم گوشتی بود اونایی که ایتخوانی هست سریع فرم میگیره و قشنگ میشه.مال من تقریبا یکسال بعدش ورمش خوا ...

ای داد 

من الان عکس بزارم میتونی بگی واسه دو ماه طبیعیه یا نه؟

بینی منم نیمه گوشتی بود