2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بگم به همسایمون

743 بازدید | 35 پست

ما خونمون دو واحدیه ، همسایه بغلیمون اهل مازندران هستن ، و یه خانواده خوب و متشخص اما در رفت و آمد و پر سر و صدا 

این همسایمون خیلی اهل رفت و آمد و این حرفا ست ، یه دختر ۳۵ سالست که با مامان و داداش زندگی میکنه ، بعد خیلی میاد در مارو ومیزنه و حالمو می‌پرسه خدا خیرش بده ، ولی خب خیلی اصرار می‌کنه وقتی مثلا خالشینا یا دختر خالشینا اینجان منم برم کنارشون ، واقعیت من دو بار رفتم خونشون ولی خب خودش بود و مامانش و ابجیش ، یا خودش اومده خونمون دوبار ، من واقعیت یکمی خجالتی هستم خداییش روم نمیشه هعی برم جلو درشون زنگشونو بزنم و حال و احوال کنم ،یا وقتی مهمون دارن برم 

الان اومده زنگمونو زده میگه مهمون ریموت در میخواد دارید ، گفتم بله ، گفت یوقت حال واحوالمونو نپرسیا ، من چی بگم آخه ، خودشم می‌دونه بی زبونم ، بعد بهم میگه چقدر لوسی با این اخلاقات 

بخدا من لوس نیستم ولی خب واقعا ادا در نمیارم اخلاقمه وقتیم اینطور میگه نمیدونم چی بگم 

چیکار کنم بنظرتون چی بگم بهش ؟؟؟

واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم.چرا خودتو زجر میدی.خودت باش.ریموت بار دوم نده.بگو بار اول به خاطر همسایگی بود.لطفا فرکانس اشتباه نفرست.خودت باش.من کل کوچه.درها باز از ناهار هم خبر دارن.ولی من برعکس.اتفاقا احترامم بیستر.و چهار چوب اخلاق و رفتار مشخص میشه.همه همدیگه رو به اسم صدا میزنن.منو با اسم فامیلی.رفتار خودت رو ثابت کن.خواستی چند مثال برات میگم.

شما درون گرایی اون بیرونگراااا همین ن خودت سرزنش کن نه ناراحت عزیزم

عزیزه دلم منم برونگرام فقط نه در این حد که دیگه تقی به توقی بخوره درشونو بزنم

عزیزم.چرا خودتو زجر میدی.خودت باش.ریموت بار دوم نده.بگو بار اول به خاطر همسایگی بود.لطفا فرکانس اشتب ...

آخه کلا بی زبونم بخدا تو کل خانواده ، ولی خب نمیدونم واقعا دیگه چیکار کنم ، اینطور که میگه خجالت میکشم میگم شاید اشتباه از من بود