2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه هفته سی و پنج چیکار کنم بچه م وزن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 24 پست
کباب گوسفندی معجزه میکنه من خیلی میخورم مخصوصا دنده کبابودنبه کبابی.آبگوشت وکله پاچه هم معجزه میکنه. ...

سنگک ها قلابین با آرد سفید میپزن وگرنه غیر سنگک چیزی نمی خورم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

سنگک ها قلابین با آرد سفید میپزن وگرنه غیر سنگک چیزی نمی خورم

ببین کباب یادت نره دختر.من تا چهارماه ویار شدید داشتم هیچی نمیخوردم چند ماهه کباب زیاد میخورم وزن بچم نسبت به هفتش بالاتره.چندبارم کله پاچه ودیزی خوردم خودمم خیلی چاق نشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کباب یادت نره دختر.من تا چهارماه ویار شدید داشتم هیچی نمیخوردم چند ماهه کباب زیاد میخورم وزن بچ ...

ممنون از راهنمایی ت😚🌹

چقدر در روز باید خورده شه

توصیه حدود ٧٠ گرم در روز هست. نون جو یا سبوس دار و اجیل و همینطور دونه ها مثل افتابگردان و کدو هم خیلی مفید هست‌ 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
توصیه حدود ٧٠ گرم در روز هست. نون جو یا سبوس دار و اجیل و همینطور دونه ها مثل افتابگردان و کدو هم خی ...

مرسی عزیزم 💐

خدا برات حفظش کنه

مرسی گلم منم خیلی استرس داشتم وای ژنتیکی ریز هستن بچه هام الان ۱۱ ماهش هست ریزه میزه هست خوراکش هم خوبه ها ولی ریزه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜