2777
2789
عنوان

دعوای جاریهام بعد از مهمونی

198 بازدید | 14 پست

جاری بزرگم یه مهمونی مفصل داد بنده خدا ، اما دوروز بعدش جاری کوچیکم زنگ زده بهش و گفته من از خونه شما رفتم حالم بد شده مامانم رفتهپیش دعانویس گفتن برات دعا گرفتن چیز بخوردت کردن و نفرین کرده برا جاری بزرگه جاری بزرگمن نفهمیده و گفته راست میگی ...بعد که قطع کرده متوجه شده با خودش بوده ! دیگه کلی ناراحت شد و گریه کرد و گفت قطع رابطه میکنم امروز خواهرشوهرم بهش گفتهولش کن یه چیزی گفته با هم اشتی کنید .... بنظرم که واقعا دیگه نمیشه با همچین کسی که به همه مشکوکه و خودشم اهل این حرفاسرفت و امد کرد.

💜💜💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردم دیگه شورشو در آوردن با این دعا نویساا بابا دیگه آدمای صد سال پیش نیستیم علم پیشرفت کرد اینا هنوز تو دوران قاجار موندن

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من
مردم دیگه شورشو در آوردن با این دعا نویساا بابا دیگه آدمای صد سال پیش نیستیم علم پیشرفت کرد اینا هنو ...

یعنی این حاریم نسبتا تحصیل کرده ام هست اصلا باورم نمیشد این حرف و زده باشه

💜💜💜