2777
2789
عنوان

این کاربر یک آدم به شدت روانپریش و بی شخصیته

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 26 پست
منتظریما

عکس که نیومد بزار بگم همینطوری

ببین دیشب یه نفر تاپیک زد شوهر خوب گیر نمیاد بعد یکی گفت ازدواج کلفتیه‌ منم بهش گفتم خیلی طرز فکرت زشته و برات متاسفم 

اون هم گفت همه فامیلای شاغلم میگن ازدواج کلفتیه‌ 

منم گفتم چون فامیل تو خدمتکار و کلفتن بقیه هم باید بدبخت بیچاره باشن مث شما ؟

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

منتظریما

بعد دیشب جوابمو نداده خدا می‌دونه تو این یه روز با کی دعوت شده اومده دق دلیشو سر من خالی می‌کنه عقده ای 

اومده اینا رو میگه 

نکنه خانوادت و فامیلای خودت کلفت و نظافت چی هستن؟ بیخشید همه رو مثل فامیل خودت نگاه نکن قرار نیست چونکه شماها هیچی نشدین جز کلفت و نظافت چی بقیه مثل شماها باشن. پدر من وقتی امثال شما دهاتی ها نو دهات پشکل جمع میکردین سال 55 شمسی تو تهران مهندسی برق میخونده مادرم دانشسرا تربیت معلم میرفته زمان شاه، خودم دکتری تخصصی دارم، خواهرم ازمایشگاه تشخیص طبی داره. نه گلم قرار نیست همه را با فامیل کلفت و نوکر خودت مقایسه کنید. جایگاه خودت را بفهم بی اصل و نصب از طرز کامنتی که دادی مشخص چه عقده ای بدبختی هستی. از قدیم گفتن حرف بنداز صاحبش برمیداره یکی هم گفت ازدواج کلفتیه شما بهت برخورد خب چون صاحب حرفی و یک کلفت خانه زاد. دیگه هم ریپ نزن برو کارگریت را بکن. حتی حرف حالیت نمیشه که منظور از کلفتی تو ازدواج با مرد ایرانی چیه؟ بیخود میکنی ریپ میزنی گدازاده

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظریما

بعد منم در جواب این طومار توهینی که نوشته بهش گفتم شیشه نکش اومده رفته تاپیکای خیلی وقت پیش منو خونده که درد دل کرده بودم بعد اینو میگه

حالا اگر بابا و شوهرت پامنقلی نبودن تو اینقدر بدبخت نبودی که شوهرت بخاد حلقه ازدواجتو بفروشه. فکر نکن همه مثل خودتن. از بس پست و بخیلی دقیقا از کامنتت معلومه خدا هیچی بهت نداده که چشمت به بقیه باشه و عقده کنی و بپری بهشون. اونیه که شیشه ای هست مشخصه کیه والا الان وضع زندگیت این نبود گدازاده. بشین تو تنهایت با خودت فکر کن اگر ادم بودی شاید خدا نگاهت مبکرد و به تو هم میداد که چشمت به بقیه نباشه که از عقده توهین کنی. 

چقدر دلقک ..حرف های بی معنی..یکیش معنی نداشت...زیر ۱۸بوده احتمالا

به قرآن اگه خودش یه ذره از حرفاشو فهمیده باشه

چقدر دلقک ..حرف های بی معنی..یکیش معنی نداشت...زیر ۱۸بوده احتمالا

داره میگه فک و فامیله میگن کلفتیم‌ 

چه ربطی به من داره که به من میگه بخیل و چشمت به بقیه است 🗿

به دل نگیر..واقعا حرف هایش پوچ و مزخرف

هیچ کدوم از حرفاش اصن ربطی به موضوع مورد بحث نداشتن 

ببخشید ولی مطمئنا یکی ریده بوده بهش اومده اینجا دق دلیشو سر من خالی کرده

خودتم مقصر بودیاون یه نظری داد تو چرا پیله کردی؟

نظر داد منم جوابشو دادم چه پیله‌ای 

جنبه نداشت روانی بوده 

هیچکدوم از حرفاش ربطی به موضوع مورد بحث نداشتن و فقط چرت و پرت بودن