2777
2789

خانواده شوهرم خیلی بی ملاحظه ان . بگذرد که براتون‌گفتم یه استان دیگه زندگی میکنن از اشنایی تا عقد که کلا خونه ما پلاس بودن 

واسه عروسی هم از یه هفته قبل اومدن و تا ۲۰ روز بعد از عروسی هنوز خونه ما بودن. پدرشوهرمم به زور مارو فرستاد بالا طبقه بابام.

حالا هی فامیلاشون میان اینجا میان خونمون. الانم پدرشوهرم دیسک گردنش عود کرده میخواد بیاد اینجا عمل کنه. جلوی خانوادم خیلی خجالت میکشم. برادرم خیلی متلک میندازه میگه اینا پرو ان . چیکار کنم. ما طبقه بالای بابام اینا هستیم درب ورود مشترکه . خدایا میمیرم از خجالت . کاش میمردم

به همسرت بگو خونه اجاره کنه .وقتی ببینن خونه پسرشون مفتی نیست دل رحم میشن کمتر سرتون آوار میشن

خیلی سر خونه باهم دعوا کردیم بخدا بهترین روزهای اولین زندگی مشترکم سر خونه با دعوا و قهر پیش رفت

باباش همینطور علنی جلوم میگفت برو خونه پدرزنت.  چرا خونه اجاره کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كلا  چتر بازن  فقط از طريق شوهرت اقدام كن وادارش كن حاليشون كنه نيان

تا بگم نیان دعوامون‌میشه

هر هفته صدای زنگ یکیشون میاد

بهش گفتم  هرروقت خودت خونه گرفتی همه رو دعوت کن. خیلی دعواهای بدی باهم کردیم 

ای بابا مرگ یبار شیون یبار یه قشقرق راه بنداز راه نده سالی یبار، 

منکه روم نمیشه راه ندم

اونم میگه وقتی زنگ میزنن ما اینجاییم من چی بگم بهشون

نمیفهمن اینجا خونه بابامه؟ خیلی بی فرهنگن

بخدا خیلی دعوا کردیم

از طرفی پول اجاره هم نداریم 

بخدا همون پول مهمون داری هم نداریم

نمیدونم چیکار کنم

امروز دعوا میکنیم فردا میبینی یکی دیگشون زنگ زد

بخدا تنم میلرزه تلفن زنگ میخوره

منکه روم نمیشه راه ندم اونم میگه وقتی زنگ میزنن ما اینجاییم من چی بگم بهشون نمیفهمن اینجا خونه باب ...

بی فرهنگی بیشتر از بی بولی مشکل سازه، واقعا اعتقاد دارم به اینکه کبوتر با کبوتر باز با باز، درست بشو هم نیستن مگر همسرت باهات همسوبشه، سالی یکی دوبار ببذیرین بقیشد بهونه بیارین بگیدمهمون دارید از جای دیگه باباتینا مهمون دارن از این حرفا، وگرنه همون قشقرق   

بی فرهنگی بیشتر از بی بولی مشکل سازه، واقعا اعتقاد دارم به اینکه کبوتر با کبوتر باز با باز، درست بشو ...

واقعا راست میگن باید دو طرف تفاهم فرهنگی داشته باشن

بخدا باورت میشه بابام اینا فقط یکبار واسه تحقیق که رفتن یه وعده خونه اینا بودن

دیگه رنگ اونجا رو  ندیدن

اونوقت اینا نمیدونم چی با خودشون فکر میکنن

اصلا تفاهم فرهنگی نداریم

فکر نمیکنن یا نمیدونن باید بهشون گفتتتت یا میدونن خودشونو میزنن به بررویی

اصلا نمیفهمن. خیلی فرهنگشون با ما فرق داره

بخدا عید یک هفته خونه بابام بودن . واسه عقد یک هفته خونه بابام بودن. واسه عروسی که نگم

دیگه دهن همه روی من باز شده بود اما نمیتونستم چیزی بگم

بخدا همش گریه میکردم.خیلی بدبختم من