2777
2789
عنوان

برنامه های ایرانی ک به دو طرف پول

116 بازدید | 14 پست

خواهش میکنم اول کمی تحقیق کنید بعد بریزید سر من ک کلاهب ردار ووو فلان🥲💔یکی ازین برنامه های (میلی گلد) حتی تلویزیون تبلیغاتشو میکنه

تمام این برنامه ها معتبر بوده و بنده خودم پول برداشت کردم ازشون و مطمعن شدم، وگرنه الان تاپیک نمیزدم:) 

اول برنامه میلی گلد دانلود کنید بعد شماره تونو و کدملی رو. ک زدید کد معرف milli-w6f3y بزنید♥

پس لطفا کد منو بزنید ک هم ب من پول بیاد هم ب شما(بخدا اگ کد معرف نزنید خودتونم هیچی نمیگیرد. میخواین امتحان کنید🙂

جمعااز۱۵٠تومن بیشتر گیرتون میاد

در صورتی ک بلد نبودید برداشت کنید بگید راهنمایی کنم♥💕

کاربری دست دو نفره. من و رفیق شفیقم ک ترکیده کاربری اش.. به من متوسل شده اس👻🩷😂

برای هر کد معرف 150 میده؟ 

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای هر کد معرف 150 میده؟

نه عزیزم برای هرکد معرف چهل اینا میده؛ بعد که کد منو زدید هم شما میگیرب هم من.  البته قسمت منو احراز هویت کنید عزیز..  بعدش ثبت نام به خودتونم کد معرف میده میتونید با خط پدر ماذر برادر شوهر هم برید.  

نه برای هر کد تقریبا سی از میلی گلد از فینکس هم ۴۴

فینکس چجوریه؟! عین میلی هست میلی خیلی خوبه.  اگ مثه اونه نصب کنم🥲

مسلی طلا ولی این تتر ببین من صب برداشت زدم شب توحسابم بود اگه میخوای لینک بدم به دوتامون بده

اره عزیز لینک بده؛ و اینکه چندنفرو باید دعوت کرد تا بشه برداشت زد؟! 

اره عزیز لینک بده؛ و اینکه چندنفرو باید دعوت کرد تا بشه برداشت زد؟!

فینکس واس هریک نفر نیشه برداشت زد با قیمت دلار بالا پایین میشه ولی طلاین باید به ۱۰ سوت برسه بعدش برداشت کنی  درخواست دوستبمو قبول کن

فینکس واس هریک نفر نیشه برداشت زد با قیمت دلار بالا پایین میشه ولی طلاین باید به ۱۰ سوت برسه بعدش بر ...

اره جز میلی بقیه مسخره بودن ی نوع محدودیت داشتن.  حالا فینکس بینم چجوریه.  باشه عزیزم الان قبول میکنم

فینکس واس هریک نفر نیشه برداشت زد با قیمت دلار بالا پایین میشه ولی طلاین باید به ۱۰ سوت برسه بعدش بر ...

عزیز قبول کردم

اره جز میلی بقیه مسخره بودن ی نوع محدودیت داشتن. حالا فینکس بینم چجوریه. باشه عزیزم الان قبول میکن ...

اره واقعا وال گلد که غیر فعال کرد مفرف دوستو الان ۵ سوت دارم باید ۵ سوت بترم تا بتونم بردارم موندگ چکار کنم