2777
2789

سلام خانما. من با خانوادم یه مشکلی دارم که خیلی اذیتم می‌کنه. نمی‌دونم باهاشون مطرح کنم یا از کنارش بگذرم. 

اول اینو بگم که خانوادم بد نیستن. از نظر پشتیبانی عاطفی همیشه هوای بچه‌هاشونو دارن و اجازه نمی‌دن کسی بهم بگه بالای چشمت ابرو، از نظر مالی خساست به خرج نمی‌دن و هیچ وقت نه نمی‌گن، محدودیت ایجاد نمی‌کنن و کامل اعتماد دارن. 

مشکلم باهاشون اینه که اصلا به آداب و رسوم معمول پایبند نیستن و به ظواهر اهمیت نمی‌دن. 

مثلا چند وقت پیش من از مکه اومدم و اومدن فرودگاه استقبالم. برادرم که اصلا نیومد و توی خونه منتظر موند، پدر و مادرمم گل نگرفتن و این توی ذوقم زد. من خودم آدمیم که هر بار میرم خونه یه دسته گل یا یه هدیه کوچیک می‌گیرم و کلا این مدل محبت‌ها برام مهمه.

یا مثلاً من شهر دیگه زندگی می‌کنم. وقتی میام شهر خودمون (فاصله اومدنم دیر به دیره. یکی دو ماه یک بار یکی دو روز می‌تونم بیام) چندان گرم نمی‌گیرن. مثلا امشب خسته و گرسنه اومدم (می‌دونستن خیلی این چند وقته اذیت بودم) شام نذاشتن. گفتن غذا از پریروز مونده می‌خوای گرم کن، اگرم نمی‌خوای نون پنیر هست.

یه مثال دیگه که خیلی ناراحتم کرد هدیه‌ای بود که بهم دادن. مامان و بابام بابت کاری که انجام داده بودم هدیه بهم یه مبلغ زیادی پول هدیه دادن (دلار) و گفتن یه مقداریش (تقریبا ۳۰ درصدش) خرج دانشگاهت و بقیه‌ش هدیه‌ت. هدیه‌شون خیلی ارزشمند بود و من کلا انتظاری نداشتم اما ترجیح می‌دادم یه چیز کم ارزش‌تر از نظر مادی بهم بدن اما مجزا باشه و حس هدیه بهم بده.

نمی‌دونم این موارد رو بهشون بگم یا نه؟؟ اصلا متوجه نیستن که من دارم اذیت میشم و مطمئنم اگه بگم خیلی ناراحت میشن و سعی می‌کنن جبران کنن. این ناراحتیشون و اینکه آدم ناسپاسی براشون نباشم خیلی برام مهمه. لطفا بهم راهنمایی کنید🙏🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگو سعی کن همینجوری بپذیریشون عزیزم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

خدایا دغدعه های مردم 

من سی سالم نیست ولی واقعا ادم ناشکری هستید متاسفم

من الان باید ناراحت این باشم که روتین زندیگیم مشکل شماست؟

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

عزیزم ناسپاسیه 

شما همه چی داری الکی اوقاتتو تلخ نکن و از داشته هات کمال لذت رو ببر

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

به نظر من ما واسه هدیه دادن بقیه حق تعیین تکلیف نداریم، اونا باهات رودربایستی ندارن همین طور بپذیرشون، شما خیلی های کلاس میزنی اونا آدم های خاکی و خودمونی هستند...

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

حاجی احرام دگر بند ببین یار کجاستحاج خانم این ها که گفتی حاشیه استتوقعتو بیار پایین

ببین من خودم با این آداب زندگی می‌کنم و برعکسش رو براشون انجام میدم. برای همین ناراحت میشم که این به قول شما حاشیه ها انجام نمیشه.