سلام خانما. من با خانوادم یه مشکلی دارم که خیلی اذیتم میکنه. نمیدونم باهاشون مطرح کنم یا از کنارش بگذرم.
اول اینو بگم که خانوادم بد نیستن. از نظر پشتیبانی عاطفی همیشه هوای بچههاشونو دارن و اجازه نمیدن کسی بهم بگه بالای چشمت ابرو، از نظر مالی خساست به خرج نمیدن و هیچ وقت نه نمیگن، محدودیت ایجاد نمیکنن و کامل اعتماد دارن.
مشکلم باهاشون اینه که اصلا به آداب و رسوم معمول پایبند نیستن و به ظواهر اهمیت نمیدن.
مثلا چند وقت پیش من از مکه اومدم و اومدن فرودگاه استقبالم. برادرم که اصلا نیومد و توی خونه منتظر موند، پدر و مادرمم گل نگرفتن و این توی ذوقم زد. من خودم آدمیم که هر بار میرم خونه یه دسته گل یا یه هدیه کوچیک میگیرم و کلا این مدل محبتها برام مهمه.
یا مثلاً من شهر دیگه زندگی میکنم. وقتی میام شهر خودمون (فاصله اومدنم دیر به دیره. یکی دو ماه یک بار یکی دو روز میتونم بیام) چندان گرم نمیگیرن. مثلا امشب خسته و گرسنه اومدم (میدونستن خیلی این چند وقته اذیت بودم) شام نذاشتن. گفتن غذا از پریروز مونده میخوای گرم کن، اگرم نمیخوای نون پنیر هست.
یه مثال دیگه که خیلی ناراحتم کرد هدیهای بود که بهم دادن. مامان و بابام بابت کاری که انجام داده بودم هدیه بهم یه مبلغ زیادی پول هدیه دادن (دلار) و گفتن یه مقداریش (تقریبا ۳۰ درصدش) خرج دانشگاهت و بقیهش هدیهت. هدیهشون خیلی ارزشمند بود و من کلا انتظاری نداشتم اما ترجیح میدادم یه چیز کم ارزشتر از نظر مادی بهم بدن اما مجزا باشه و حس هدیه بهم بده.
نمیدونم این موارد رو بهشون بگم یا نه؟؟ اصلا متوجه نیستن که من دارم اذیت میشم و مطمئنم اگه بگم خیلی ناراحت میشن و سعی میکنن جبران کنن. این ناراحتیشون و اینکه آدم ناسپاسی براشون نباشم خیلی برام مهمه. لطفا بهم راهنمایی کنید🙏🩷