2777
2789

سلام دوستان، دستگاه هواپز گوسونیک دو المنت خریدم، تو ویدیوهای آموزشی که تو آپارات هست وقتی مخزن رو وارد دستگاه میکنن بلافاصله صفحه کلید روشن میشه و برنامه های پخت روی صفحه ظاهر میشن 

ولی من وقتی مخزن رو وارد دستگاه میکنم چه پر باشه و چه خالی، باید دسته مخزن رو به سمت پایین فشار بدم و چند ثانیه نگه دارم تا روشن بشه و حتی وقتی اینکار و میکنم و روشن میشه گاهی دوباره فوری خاموش میشه 

ولی مثلا الان مرغ داخلش گذاشتم و بدون مشکل داره کار می‌کنه و چند بار هم وسط پخت مخزن رو خارج کردم و دوباره وارد کردم و روشن شده و یکبار هم مجبور شدم دسته رو فشار بدم تا روشن بشه و به پخت ادامه بده 

کسی در این مورد تجربه داره؟ 

به نظرتون حسگر یا سنسور کف دستگاه که باید به مخزن واکنش نشون بده خرابه؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
وقتی مخزن رو میذاری داخلش ، باید اتوماتیک دستگاه روشن بشه

آره خودمم تو فیلمهای آموزش استفاده از دستگاه همین رو دیدم 

ولی این رو باید دسته مخزن رو فشار بدی تا روشن بشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.