2777
2789

فردا دختر خاله ام جشن گرفته باشام  پسرش اسب سواری برنده شده

امروز رفتم برا خودم و دخترم لباس خریدم کادوام خریدم

با شوهرم ۲هفته اس قهرم

اصلا اصلا دوست ندارم باهاش آشتی کنم و رو بندازم که بیاد بریم

دلیل قهرمونم بیخیال حالا

مثلا بگم امتحان داشت نیومد؟؟؟

یا بهونه بیارم نرم کلا؟؟؟؟

نفرین عامون بهش که همیشه مایه عذابه منه😓

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بهش بگو ک بهونه نیاره بعد اگه گفت نمیام بگو من میرم پس .

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماموریته

شغلش ماموریت نداره

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
بهش بگو ک بهونه نیاره بعد اگه گفت نمیام بگو من میرم پس .

اصلا دلم نمیخاد باهاش هم کلام شم که بهش بگم بیاد

شغلش ماموریت نداره

هیچ  کدام !! به خاطر دل دخترت 3 تایی برید 😊به همین راحتی چرا اونو محروم میکتید از یه مهمونی رفتن نرمال و طبیعی در کنار پدر و مادرش ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اصلا دلم نمیخاد باهاش هم کلام شم که بهش بگم بیاد

تو ی پیام بهش بگو .تا کی میخای قهر بمونی خانمی 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

استارتر خدایی چطوری 2 هفته قهری؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
هیچ  کدام !! به خاطر دل دخترت 3 تایی برید 😊به همین راحتی چرا اونو محروم میکتید از یه مهمونی رف ...

عزیزم جای من نیستی من نمیتونم باهاش برم.حاضرم نرم 

تو ی پیام بهش بگو .تا کی میخای قهر بمونی خانمی 

تا اخر عمرم

فکر میکنه دارم‌منتشو میکشم اینجوری

استارتر خدایی چطوری 2 هفته قهری؟

به راحتی😁😁😁

تا کی قرار عمری زندگی کنید مگر زندگی یروز دو روزس

نمیدونم‌تا کی ولی حالا حالا ننیخوام آشتی کنم