2777
2789
عنوان

خودتون میرید خرید خونه یا شوهراتون

300 بازدید | 32 پست

من شوهرم میره خرید با ۵۰۰ تومن دوتا وسیله غیر واجب میخره پول تموم میشه من با ۵۰۰ تپن میرم خرید کلی وسیله میخرم و تا مدت ها میمونه شماهم اینجورین یا فقط من چنین مشکلی دارم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم میره خرید 

چون هم کیسه های خرید سنگینه هم حوصله ندارم هرروز با کاسب جماعت سروکله بزنم 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

همه چی از صفر تا صد این خونه با منه،  شما همسر منو اینجوری در نظر بگیر که میره سر کار و برمیگرده و کار به هیچی نداره،  مسافرت من میچینم خونه من اجاره میکنم ماشین من فروختم تمام خرید های خونه حتی وسیله برقی چیزی نیاز باشه خودم تنها میرم،  لباس بخام بخرم خودم تنها میرم

من باشوهرم برم خرید مث شما دارم

خودمم خرید برم چرند نمیخرم اصلا 

اماااااا شوهرم

بگو دو کیلو سیب زمینی بخر 

بعد با سیب زمینی تخمه کدو پفک هندی گوجه و دستمال کاغذی و اینا هم میخره چیزایی که واجب نیس اصلا یا داریم تا سرماه

کلا پول تو دستش بند نمیشه منو حرص میده خیلی😩

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

همه چی از صفر تا صد این خونه با منه، شما همسر منو اینجوری در نظر بگیر که میره سر کار و برمیگرده و ک ...

والا خیلی خوبه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

شوهرم میره اما لیست من میدم

منم لیست میدم اما خرت پرت الکی میخره از لیشتم کم میکنه همه وسایل هم بهش گرون میدن مثلا من هویچ میخرم کیلویی ۱۵ تا ۱۰ تومن 

شوهرم میخره کیلویی ۳۰ تا ۳۵ تومن