2777
2789
عنوان

سقط جنین

91 بازدید | 10 پست

بنظرتون کسی که ناخواسته باردار شده

مشکل استرس وسواس فکری  شدیدی روی بیماری فرزنداش داره و هرروز میبرتشون دکتر و روی بچه هاهم تاثیر گذاشته و اون بچه ها هم در عذابن و وسواسی شدن و دکتر روانپزشکم گفته قرص تو بارداری ممنوع هست و نمیتونی استفاده کنی ممکنه وضعت بدتر بشه 

سقط کنه بهتر نیست ۵ هفته بارداره؟ از نظراسلامم وقتی به ضرر مادره این سقط گناه نیست

من نظری نمیدم چون جای شما نیستم ولی با سقط جنین مخالفماز قبل باید پیشگیری یشه

بعضی وقتا حتی با پیشگیری هم ادم حامله میشه تمام روشها ۱ درصد خطا دارن و شانس بعضیا میشه همون یک درصد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاش مریضه ؟چند تا داره

نه سالمه این وسواسه بچه سرما میخوره ده تا دکتر میبزه اگزما میگیرن دکتر مییره خال همه دارن واسه خال بچرو میبره دکتر چرا خال داره بعد به حرف یه دکتر قانع نیست ۲۰ تا دکتر میبره میگه دقت نکردن نمیفهمن همش استرس میگیره باز میبره یه مدت کم میشه استرسش باز همون موضوع پیگیری میکنه

من مشکلی ت سقط نمیبینم

تصمیم شخصیه و ب خودت مربوطه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

نه سالمه این وسواسه بچه سرما میخوره ده تا دکتر میبزه اگزما میگیرن دکتر مییره خال همه دارن واسه خال ب ...

خوب نمی دونی 

خودت دوا درمون کنی 

واقعا خیلی بده 

زندگیت خراب میشه

نابود میشه یه انسان 

معجزه شکر گزاری...

شما بهتره پیش روانشناس بری و وسواس رو درمان کنی

کسی ازم سوال پرسیده من جوابی نداشتم بهش بدم از وضع روحیش خبر دارم گفتم ببینم چندتا خانم چه نظراتی دارن دیروط به پیشنهاد من روانپزشک مشاوررفت دکتر گفت دارو نیمتونی استفاده کنی درمان داره ولی الان نه و ممکنه تو بارداری وپس از زایمان بیشتر هم بشه