2777
2789
عنوان

وسواس فکری

301 بازدید | 40 پست

کیا دارن؟من یه دوره داشتم بهتر شدم باز فکر کنم دچارش شدم،میگن مغز آدم سرد بشه اینطوری میشه،راجب یه چیز ساده دارم فکر میکنم،هی میزارم بر میدارم،اون چیز رو تعریف کنم ؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وسواس فکری بیماری دادم همش فکر میکنم یه مریضی گرفتم یا بیرون میرم استرس دارم نکنه دستم جای کثیفی بخوره کسی کنارم عطسه کنه مریض بشم من اوضاعم خیلی خرابه خیلی دلم برای خودم خیلی میسوزه اصلا ههمیشه تو زندگیم با ترس زندگی کردم ترس از مریضی گرفتن 

❤❤❤
من وسواس فکری بیماری دادم همش فکر میکنم یه مریضی گرفتم یا بیرون میرم استرس دارم نکنه دستم جای کثیفی ...

من وسواس نجاست دارم پدرم در اومده همش فکر میکنم مشکل بی اختیاری ادرار دارم :/

تعریف کن

من تازه سالنم رو عوض کردم و با پرسنل دیگه تازه آشنا شدم،من مژه کارم ،برای ناخن کار سالن مژه گذاشتم،امروز  دیدمش گفتم چقدر مژه هات نامرتبه،براش بکش،گفت از صبح سالن بوده و نرسیده،گفتم ببینم تو کیفم دارم ،گشتم نبود،گفت چی شد داری یا نداری؟گفتم تو اون کیف دیگه ام دارم حوصله ندارم برم بردارم،کیف دیگه ام تو سالن هست و کیف کار هست،حالا میگم نکنه ناراحت شده باشه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

منم دارم ولی مدام خودم راسرگرم می کنم که بهش  فکر نکنم ولی نمیشه حتی توی خواب! وحرفها وظلم هایی که شش سال پیش بهم شده دست از سر ذهنم برنمی داره بطوری که من که همیشه  شاداب بودم الان شدید وزن کم کردم ودوست دارم تنها وبدور از جمع باشم وهمش حال گریه دارم همیشه از خدا خواست کاری که بامن کردند به سر عزیزشون  بیاد .