2777
2789
عنوان

متأهلا بیاید کمک لطفااا

180 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها اگه میشه کمک کنید🥲

من به چند ماهیه که خونه خودمم هنوز رابطه کامل نداشتم. فکر نمی‌کنم واژینیسموس باشه چون کلا دو سه بار بیشتر تلاش نکردیم توی این مدت. 

یکم میترسم اگه میشه کمک کنید. بگید دردش مثل درد چیه؟ مثلا درد پریود؟ درد بند انداختن شقیقه و بناگوش؟ مثل چه دردیه؟ میخوام سعی کنم بفهمم چقدره دردش.  اگه لطف کردید و جواب دادید اینم بگید که قبلش به اندازه کافی معاشقه داشتید یا نه؟ ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هر چی بگیم باز اون ترست نمیزاره موفق بشی ژل لوبریکانت بگیر هر دوتون مقدار زیادی بزنین اینجوری اصلا درد نداره 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

ترسیدی 

دردش .در حد چن دقیقه هس  

مثل امپول زدن 

البته من بیستو دو سال پیش تجربه کردم 😉😉😉

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
ما هر چی بگیم باز اون ترست نمیزاره موفق بشی ژل لوبریکانت بگیر هر دوتون مقدار زیادی بزنین اینجوری اصل ...

ترشحاتم زیاده ژل فکر نکنم لازم بشه. میخوام دردشو تصور کنم میشه بگی مثل چی میمونه؟

ترشحاتم زیاده ژل فکر نکنم لازم بشه. میخوام دردشو تصور کنم میشه بگی مثل چی میمونه؟

این راهی که گفتم واسه اینه درد نداشته باشی دردش مث اینه که پوست دستت با برخورد به یه چیزی کنده میشه اونم ای مدلیه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!