2777
2789

به دلایلی دوس نداره بینیشو عمل کنه بینیش هم واقعا بزرگه ولی خب پوستش سفیده و چشم و ابرو و لبش خوشگله 

نظرتون چیه؟ میشه از این یه مورد صرف نظر کرد یا نه

همچیز با رنگ پوست نیست...بینی...نیست..ای کاش همه بفهمن..... 

اره خوشگله 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا ایرانیا گیر دادن به دماغ

وقتی طرف خوشگل باشه دیگه دماغ به چشم نمیاد

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

باید چهره شو ببینم ک دماغش تا چ حد بزرگه شاید قابل قبول بود

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

متاسفانه دماغ تو ایران خیلی عضو مهمیه

نژاد پرست؟ ببخشید اما تو یجوری گفتی انگاری باید حتما عمل کنه و عملی باشه... متاسفم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چه عیبی داره مثلا خدا آدمارو متفاوت آفریده دستگاه کپی نیست که همه رو از رو هم بزنه همین تفاوتا زیباست والا من دماغ شوهرم بزرگه ولی اینقد به چشمم زیباست یا مال دختر عموم یکم قوس داره میگم کلا نمک چهرش به دماغشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا