شکولاتی مدیر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 1148 عنوان به نظرتون تقصیر منه یا مامانم ⁉️ | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 17 پست داشتیم صحبت میکردیم دختر عموم هم همین جا بود من گفتم کارت اشتباهه میای روغن رو دوبار استفاده میکنی و اینا بعدش کلی حرف بارم کرد جلوی دختر عموم اینقدر بد وبیراه گفت که نمیتونم بگم نمیدونم چرا اینجوری شده دوستان کاربری دست دونفره 🙆🏻♀️🙆🏼♀️ 1403/11/24 | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکولاتی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 1148 میدونی منم به مادر جلو دیگران چیزی تدکر بدم منو نصف میکنه الان دختر عموم این جاست جلو همون گفت بزار بره میفهمی چه بلایی به سرت میارم دوستان کاربری دست دونفره 🙆🏻♀️🙆🏼♀️
مهربانوبهار عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 2301 آره میدونم منم مقصر حتی بیشتر ولی اون کارش کلا خورد کردن ادماست هیچکی از زندگی بقیه خبردار نیست وگر ... 😔
مهربانوبهار عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 2301 الان دختر عموم این جاست جلو همون گفت بزار بره میفهمی چه بلایی به سرت میارم دیگه ادامه ندهمن نزدیک چهل سالمه، ادم کم کم یاد میگیره زیاد حرف نزنه بیشتر سکوت کنه ببین الا تو دل مامانتم اینه که دخترم جلو فامیل و جاری و برادرشوهر ابروم بردهادامه نده، تازه چیزی هم گفت ببوسش بگو بخدا نمیخوستم ناراحتت کنم