2777
2789
عنوان

جنین فاقد قلب وسقط

82 بازدید | 11 پست

سلام خانما

۹ هفته ام دیروز دو جای مختلف سونو شدم جنین تو ۷ هفته مونده وفاقد قلب ، دکترم بهم قرص نداد تو خونه سقط کنم گفت حتما باید بستری شم ولی من میخوام تو خونه سقط کنم بنظرتون چکار کنم هیچ علائمی از لکه بینی یا خونریزی ندارم .

خدایا خیلی شکرت   

من دوبارسقط داشتم داخل خونه تنها راهش قرص هس که خطرناکه خوب نیس،بروبستری بشو سقط می کنی واینکه باخودت دمنوش های گرم ببر،مخسوصا اینکه وقتی سقط کردی یکی برات گلاب ونباتی که چنددقیقه جوشیده روبیاره تاهرچی هس بیفته

من دوبارسقط داشتم داخل خونه تنها راهش قرص هس که خطرناکه خوب نیس،بروبستری بشو سقط می کنی واینکه باخود ...

مرسی گلم تو خونه چطور سقط کردی امروز طناب زدم و دمنوش گرم خوردم ولی خبری از لکه بینی نیس

خدایا خیلی شکرت   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم تو خونه چطور سقط کردی امروز طناب زدم و دمنوش گرم خوردم ولی خبری از لکه بینی نیس

من ازبیمارستان میترسیدم اینم ازطریق یکی ازدوستام قرص معتبرازداروخونه گیرم اومد چون اگه تاریخش گذشته باشه خیلی عوارض دارع زیاد،بعداومدم ازاین قرصه استفاده کردم شیاف هم قبلا گذاشته بودم  برای اینکه سقط نشه،ازساعت هشت صبح دردکشیدم تا6عصرجندباربیهوش شدم درحدمرگ رفتم ،اگه قرص مطمئن گیرت بیاد بازهم ریسک داره

کورتاژ که نمیشی باقرص سقط می کنندمگه گفتن کورتاز،همون قرصی که من مصرف کردم باهمون بایدبرات سقط کنند

اره دکتر گفت صبح برات قرص میزاریم بعد میبریمت اتاق عمل عصرم مرخص میشی حتی پرسید سزارینی هستی؟ چون کورتاژ واسه سزارینی خطرناک تره

خدایا خیلی شکرت   
اره دکتر گفت صبح برات قرص میزاریم بعد میبریمت اتاق عمل عصرم مرخص میشی حتی پرسید سزارینی هستی؟ چون کو ...

تعجبم احتیاج به کورتاژ نیس،کاش میرفتی بایه دکتر دیگه هم مشورت میکردی حتما برو

تعجبم احتیاج به کورتاژ نیس،کاش میرفتی بایه دکتر دیگه هم مشورت میکردی حتما برو

اره شاید برم ولی کلا ناامیدم کرد گفت هر جا بری قرص بهت نمیدن چون ممنوعه بعضیا تو خونه استفاده کردن رحمشون پاره شده

خدایا خیلی شکرت   
اره شاید برم ولی کلا ناامیدم کرد گفت هر جا بری قرص بهت نمیدن چون ممنوعه بعضیا تو خونه استفاده کردن ر ...

وا ای چه حرفیه برویه دکتردیگه،یه ماه نیس من دوباره خواستم سقط کنم دکتربهم گفت باقرص برو بیمارستان سقط کن اما چون من لکه بینی داشتم خودش یه شبه سقط شد

وا ای چه حرفیه برویه دکتردیگه،یه ماه نیس من دوباره خواستم سقط کنم دکتربهم گفت باقرص برو بیمارستان سق ...

اره درسته حالا فعلا گیاه عروس پشت پرده گرفتم بخورم ببینم چی میشه، مرسی عزیزم بابت راهنماییت

خدایا خیلی شکرت