2777
2789
عنوان

دلم میخواد

111 بازدید | 6 پست

هیچ کاری نکنم هیچ کاری هیچی 

این آدما که علاوه بر کارای اصلی دنبال کارهای فرعی هم میرن و اصطلاحا برای خودشون کار میتراشن را اصلا و اصلا اصلا درک نمیکنم 

من دلم میخواد هیچی کاری نکنم بی دغدغه بلشم نگم وای فلان کارم مونده فلان دیر شد 

خوشبحال پولدارا چه کیفی میکنن اونایی که پولدار بدنیا میان 

خب اونا هم زحمت کشیدن عزیزم برای پولشون دیگه

یا نسل گذشته زحمت کشیده یا شانس آوردن یه چیزی خریدن که بعد ها باارزش شده 

مثلا میشناسم دو تا برادر بهشون یکسان پول ارث رسید یکی یجا زمین خرید یکی یجا دیگه یهومال یکی پیشترفت کرد یکی پسرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا نسل گذشته زحمت کشیده یا شانس آوردن یه چیزی خریدن که بعد ها باارزش شده مثلا میشناسم دو تا برادر به ...

خب همون نسل گذشته زحمت کشیده باد که نیاورده عزیزم بعد هم خدا به همه فرصت میده یکبار برای بهترین موقعیت رو داشتن بعضی ها استفاده میکنند بعضی ها اگر اون برداره که ضرر کرده مثل اون یکی برادره عاقل بود وبا تحقیق زمین گرفته بودش اینجوری نمیشدش بعد هم اون یکی هم سود کرده هرچقدر پول داشته باشه باید بزنه به کاری که ارزشش پولش نیادش پایین وبتونه همیشه پولدار بمونه وگرنه فقط بخوری وبخوابی واسه بالای60سال هستش

اگر جوونهای امروزی رو میبینید بابا میده همه چیز بهشون بله الان خوشند وکار نمیکنند اما بابا فوت کرد وهمه چیز تقسیم شدش یاد ندارند چکار کنند به باد میدند همه چیز رو

شانس نیستش داشتن مغز اقتصادی هستش

ببین بعضی ها مشورت پذیر هستند بعضی ها وخودشون ضرر میکنند

یا اونایی که خوشگلن با پولدار ازدواج میکنن یا اصلا خوشگل نیستم ولی درست درمون ازدواج میکنن کیف میکنن

خب ازدواج درست عزیزم با تحقیقات درست وحداقل1سال نامزد بودن وتا50%اخلاق طرف دستت بیادش میشه

ببین اکثر اینهایی که تاپیک میزنند ومینالند از چیزی اخلاقی بوده که از اول طرف داشته اما دقت نکردند بهش یا گفتند بعد عروسی وبا بچه آوردن درست میشه در صورتی وقتی کسی ذاتا بددهن وبدبین باشه امکان نداره خودش رو توی دوستی ونامزدی نشون نده حتی شده1بار نشون میده

در ضمن عزیزم باور کن پول آرامش نمیاره فکر نکن همه پولدارها بی مشکل هستند وغم ندارند باور کن نه پول رفاه میاره مثلا حاضری پولدار باشید اما دختر وپسرت توی هر پارتی با هرکی دلشون خواست باشند ومعتاد و10000عیب دیگه داشته باشند

همه چیز به اندازه خوب هستش عزیزم

اینقدر هستند زن پولدار شدن اما جرات ندارند ریالی خرج کنند طاهر رو فقط نبین گلم