چطور قراره من وهمسرم صاحب خونه بشیم وسیله بزاریم و زندگی کنیم واقعا خیلی ناراحتم چطوری پس انداز کنیم با این وضعیت ک هرچی درمیاری مجبوری بدی فکر کردن به یکسال اینده هم برام وحشناکه جز تاریکی هیچیو نمیتونم تصور کنم با این اوضاع چطوری قراره ما به ارزوهامون برسیم با مادرشوهرم زندگی میکنیم اما قشنگ ماهی یکبار جنگ اعصاب و روان بات راه میندازه که اره جدا شید برید گمشیدخدایا چقدر اخه جواب ندم سکوت کنم خودمو بزنم ب نشنیدن به امیداینکه ارزوهامون رو دوتایی بش برسیم درصورتی که ما حتی فقط تو خونه باهاشیم شیش ماه از عروسیمون نگذشته بود کاری کرد با حقوق ده تومنی و قسط هشت تومن خورد و خوراکمونو جدا کنیم پ دیگه چته زنیکه خیلی ناراحتم از همه چیز😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا به همه ی جوونا رحم کنه و باعث و بانیش رو نبخشه
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!