2777
2789

چطور قراره من وهمسرم صاحب خونه بشیم وسیله بزاریم و زندگی کنیم واقعا خیلی ناراحتم چطوری پس انداز کنیم با این وضعیت ک هرچی درمیاری مجبوری بدی فکر کردن به یکسال اینده هم برام وحشناکه جز تاریکی هیچیو نمیتونم تصور کنم با این اوضاع چطوری قراره ما به ارزوهامون برسیم با مادرشوهرم زندگی میکنیم اما قشنگ ماهی یکبار جنگ اعصاب و روان بات راه میندازه که اره جدا شید برید گمشیدخدایا چقدر اخه جواب ندم سکوت کنم خودمو بزنم ب نشنیدن به امیداینکه ارزوهامون رو دوتایی بش برسیم درصورتی که ما حتی فقط تو خونه باهاشیم شیش ماه از عروسیمون نگذشته بود کاری کرد با حقوق ده تومنی و قسط هشت تومن خورد و خوراکمونو جدا کنیم پ دیگه چته زنیکه خیلی ناراحتم از همه چیز😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به همه ی جوونا رحم کنه و باعث و بانیش رو نبخشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

حقوق شوهرت خیلی کمه کجا کار میکنه مگه؟ خودتم باااید بری سرکار نمیشع اصن

فقط خواهش میکنم بچه نیارین تو این اوضاع 

حامله شدی هم ... چی بگم والا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حقوقتون خیلی پایینه شغلتونو عوض کنید

الان که بیشتر شده ولی اون م‌قعه ما اوا راه بودیم ولی هیچکس کمکمون نکرد جز خانوادم اونا خودشونو یه جوری زدن کوچه علی چپ ک انگار وجود ندارن

شغل با حقوق بالا مال از ما بهترونه

حقوق بالا و افسانه ای نگفتم

الان اکثر شغلا بین 15 تا 25 حقوق میدن 

کارگری بکنه روزی 600 درمیاره که ماهانه میشه نزدیک 20 میلیون

ابدارچی ها 18 میلیون

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
خدا به همه ی جوونا رحم کنه و باعث و بانیش رو نبخشه

خدا هیچ کاری نمیکنه هیچ کار

خودمون دو دستی خاک ریختیم تو سر خودمون

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خودتم برو سرکار دیگه نمی‌بینیش روزا شب باشوهرت میای می‌خوابی 

اینم بگم عزیزم هردوتون باید کار کنید بچه دار هم نشید فعلا

فقط نیا بگی شوهرم نمی‌ذاره کار کنم که باید خودتم پافشاری کنی