2777
2789
عنوان

کسی هست عقد طلاق گرفته باشه

455 بازدید | 32 پست

بعد طلاق حالتون چطور بود؟ چطور کنار اومدین؟ دوباره ازدواج کردین؟  خوشبخت شدین؟ 

من از بعد طلاق خیلی میترسم ولی چاره ای ندارم

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
نمیشه جدا نشی اخرین راهه واقعا؟

من که نمیخوام جدا شم اون ول کرده منو رفته . تازه اخلاقاشم مشکل داره خداروشکر حداقل خودش منو ول کرده من عذاب وجدان اینو نمیگیرم که ولش کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه بهترین راه این بود تو عقد جدا میشدم (البته از نظر خودم ) اما حکمت خدا و صلاح خدا یه چیز دیگه بود ...  

دوره ای حال بد میگذره اما کم کم عادی میشه 

شاید با اینکه متنفر باشید ازش اما گاهی فقط بابت اون تصویر و توهم ای که از اون فرد در خودتون ساختید تنگ میشه نه خود شخص ...هر آینده ای که باهاش تصور کرده بودید تنگ میشه نه نه خودش

از رابطه به طور کامل خارج شدید به این فکر کنید کجا کار مشکل از شما هم بود . اونو درمان اش کنید و بعد من جدید رو افتتاح کنید ‌‌ . دیدم فرد شما خودشیفته بود که متاسفانه جذب کردن این افراد فقط از عزت نفس پایین میاد . مثل خود من ک جذب چنین آدمی شدم . اگر خودشیفته راضی به جدایی سریع جدا بشید چون اگر تغییر مود بده باید شما چیزی بهش بدید تا رهاتون کنه 

🕊
با اینکه بهترین راه این بود تو عقد جدا میشدم (البته از نظر خودم ) اما حکمت خدا و صلاح خدا یه چیز دیگ ...

راست میگی عزیزم ولی بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه اون مقصر نیست من مقصرم. عزیزم الان با یه خودشیفته زندگی‌ میگنید؟ زندگی باهاش جطور میگذره

من تو عقد جداشدم توافقی 

اول بخاطر حرف مردم تحمل میکردم اخلاقای گندشو بد دلی و محدود کردناشو ولی یه بار زدم به سیم آخر گفتم نمی تونم تحمل کنم مهریه امو بخشیدم راضی نبود بازم به طلاق خدا میدونه به چه سختی طلاق گرفتم دوسال بعد با یکی دیگه عقد کردم الان ده ساله چقد راحت شدم اولا اون موقع سختم بود ولی کم کم فراموش کردم الان روزی صدبار شکر میکنم که خدا زد پس کلم ازش طلاق گرفتم

بفرما جلو ته صف مال خودمه
من تو عقد جداشدم توافقی اول بخاطر حرف مردم تحمل میکردم اخلاقای گندشو بد دلی و محدود کردناشو ولی یه ب ...

جقدر خوب خداروشکر . میدونم خدا بنده هاشو ول نمیکنه 

جقدر خوب خداروشکر . میدونم خدا بنده هاشو ول نمیکنه

اگه اخلاقش خوب نیست ویا مشکلی داره که نمیتونی باهاش کنار بیایی دلت نلرزد اول خودتو دوست داشته باش اصلا هم احساس مقصر بودن نکن ولی اگه واقعا آدم مناسبت نیست

بفرما جلو ته صف مال خودمه
اگه اخلاقش خوب نیست ویا مشکلی داره که نمیتونی باهاش کنار بیایی دلت نلرزد اول خودتو دوست داشته باش اص ...

دو روز پیش تولدم بود یه پیام تبریک هم نداد ، فردا ولنتاینه حتی یه زنگ هم نمیزنه . من هم بزنم برنمیداره . دو ماهه ندیدمش. ازم حس میکنم فرار میکنه . بنظرت این آدم برای زندگی مناسبه؟

راست میگی عزیزم ولی بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه اون مقصر نیست من مقصرم. عزیزم الان با یه خ ...

خیلی خیلی سخت گذشت . شاید بتونم بگم لجباز ترین بود و من دوران عقد چندین بار ازش تعهد گرفتم و سه دونگ از سهم خودش برای خونه ام بهم داد ( ناگفته نماند کلا خرجی نکرد انگار خرج نفقه شد قسط سه دونگ خودش ...) در آخر بدون عروسی خونه ای که با هم خریدیم با هزاران مشکلات رفتیم ‌.

و تو یکسال زیر یک سقف مدام کتک و فحاشی و ‌‌لجبازی با من داشت دخالت بیش از حد مادرش و دوستش ‌‌...

سر قول اش نمیموند من بیشتر آزار می‌دیدم 

بخاطر همه با من لج میکرد اما اخلاق های خوب اش خوب کمتر بود اگر من سیاست بیشتر داشتم و ایشون حرف گوش کن تر شاید زوج ای خوبی می‌شدیمون همه کامل نیستن . 

خلاصه بعد یکسال گذاشت رفت و دوستش به خونه آورد ... که یه حرفی زد همونجا دیگه من نخواستم ازش دل کندم 

۶ ماه اقدام نکردم تا توافق کنیم اما لج کرد توافق نکرد گفت سه دنگ بده یعنی رسماً هیچ خرج نکرده بیاد زن بگیره و راحت بره 😒 عدم تمکین گرفت یجا دور تو ورامین ک من تمام حق و حقوق بخشیدم طلاق بگیرم رضایت نداد گفت مهریه میدم طلاق نمی‌دم من نامه پزشک قانونی متاسفانه  نداشتم و چون خونه ب اسم من بود الکی ب دادگاه گفت منو انداخته بیرون کلا کار های عجیب و غریب انحام داد . خلاصه سر شما رو درد نیارم بعد دو سال جدایی کشمش ایشون رفت سمت هر ز شدن و من رفتم خودشناسی و خدا و یک ماهی میشه اومدم خونه سوری که ورامین گرفت  متاسفانه  از کار و زندگی افتادم اما خوب تمکین برای طلاق راحت تره . چون به قاضی ثابت کنم من خواستم زندگی کنم خودش رفت و نخواست و گفت آنقدر ازارت میدم تا بزاری بری ... قاضی متوجه شده این بازی در میاره و دلش به حال من میسوزه چون تو دادگاه گفته کارگرم در حالی که مهندس عمران و شرکت داره 

و الان مدام میگه ۷۰۰ تا قبل عید بده تا طلاق بگیرم و کنم واقعا نمیخاوم هیچی بهش بدم 

و بعد من ۲۰ باز خیانت کرده خدا داند شاید بیشتر و حتی داشت عکس دخترو رو پروفایل تلگرام اش نگاه میکرد . حالا فک کنید منی ک به یه نگاه به دیگران میکرد حساس بودم این صحنه رو ببین 😣ولی شد درس زندگی کن تا رها کردن یاد بگیرم و خیلی راحت بگذرم و برم تو دل ترس هایی که داشتم و قشنگ ازم یه هیولا ساخت از هیچ کس و هیچ چیز نمی‌ترسم و متوجه شدم آدم ک بخواد خیانت کنه می‌کنه . دیگه وابسته به هیچ کس نیستم فقط به خودم عشق میدم کودک درونم نواز میکنم چیری کم و کسر نداشته باشه 

🕊
دو روز پیش تولدم بود یه پیام تبریک هم نداد ، فردا ولنتاینه حتی یه زنگ هم نمیزنه . من هم بزنم برنمیدا ...

دقیقا خود منی عزیزم 

این اولین بار اش نمیشه که قهر می‌کنه و ول می‌کنه شما رو می‌ره 

داستان ام برات نوشتم 

شما بار ها توسط اش ترک میشی 

و حتی اینم بگم خودش شما رو ترک می‌کنه چون از ترک شدن خودشیفته ها بیزارن 

🕊
خیلی خیلی سخت گذشت . شاید بتونم بگم لجباز ترین بود و من دوران عقد چندین بار ازش تعهد گرفتم و سه دونگ ...

عزیزم چقد سختی کشیدی امیدوارم به آرامش درونی برسی . امیدوارم هیج دختری گیر این شیاطین نیفته 

دقیقا خود منی عزیزم این اولین بار اش نمیشه که قهر می‌کنه و ول می‌کنه شما رو می‌ره داستان ام برات نوش ...

بهم گفت ضامنم شو اول قبول کردم بعدش گفتم خانوادم نمیزارن سر این مسئله ولم کرده رفته . بنظرت حق داره این کارو کنه؟ منم زنگ زدم عذرخواهی کردم بازم ول نمیکنه و قهرهههه ‌ فک نکنم آشتی کنه هیج وقت 

دقیقا خود منی عزیزم این اولین بار اش نمیشه که قهر می‌کنه و ول می‌کنه شما رو می‌ره داستان ام برات نوش ...

حیف که اسمم دو تا شد حیف روزایی که خوشحال بودم . کاش یه روزی برسه خدا جبران کنه برامون

عزیزم چقد سختی کشیدی امیدوارم به آرامش درونی برسی . امیدوارم هیج دختری گیر این شیاطین نیفته

دقیقا برای همین فقط اگر موافق سریع جدا بشید چون در آخر مثل من یه چی از شما میخواد که بره کلا ... و خدا نکرده در آخر یه چیزی هایی اازش می‌بینید که ... خودشیفته هیچ آبرویی ندارد که ازش بترسع 

🕊