2777
2789

اره باور میکنم.کدوم شهری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشان

دخترخاله منم کاشانه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دخترخاله منم کاشانه

زنده باشن عزیزم

امضات رو خوندم

انشالله خدا به پسر کوچلوت سلامتی بده

پیرو تاپیکی که زدی

اتفاقا یکی از آشنا های ما هم پسرش سر یه قصور پزشکی سی پی شد

وبعد از چند سال با اینکه هیچ کدوم مشکلی نداشتن برای بچه دار شدن ولی  یه پسر بچه از بهزیستی اوردن سه چهار سالش بود پسره الان فکر کنم کلاس دوم سوم ابتدایی باشه

انشالله هرچی خیره براتون پیش بیاد

زنده باشن عزیزمامضات رو خوندمانشالله خدا به پسر کوچلوت سلامتی بدهپیرو تاپیکی که زدیاتفاقا یکی از آشن ...

فداتشم مهربون مرسی که انقد وقت گذاشتی برام

ماام خواهر درخواست دادیم انشاالله به زودی یه فرشته میاد خونمون 

انشالله تنت همیشه سلامت باشه بهترینا سر راهتون باشه

انشالله قدمش پراز شادی و برکت باشه برای خونتون😍😍

مرسی خواهر گلم ممنونم ازت،❤️😘😘😘