2777
2789
عنوان

پیشنهاد کادو

85 بازدید | 14 پست

میخوام به یه شخصی که پسر هم هست کادو بدم سنش چیزی حدود 19 سال هست و به هیچ عنوان نمیخوام پول بزارم بدم و در حد ۴۰۰ تا ۵۵۰ میخوام خرج بکنم، روز تولدم یه لباس کادو داد که خوشگلم بود فکر کنم مارک دار و خارجی بود حالا نمیدونم چقدر خرج کرده و مشکل اینکه چیزایی که میگمو نمیتونم بدم چون یا داره یا بقیه براش کادو گرفتن (ساعت، باکس هدیه، اکسسوری، وسایل بهداشتی، هدفون و ایرپاد) و خب لباس هم قاعدتاً هم زیاد داره هم کادورفتن براش اما اینو تکراریم بگیرم اشکال نداره ولی دقیقا میخواستم لباس ندم که هم شبیه خودش بشه هم تکراری میخواستم یه چیز جدید بدم ماشین هم نداره بگیم لوازم ماشین خودم میخواستم یه دستگاه بخور مدل آتیشی بگیرم خیلی خوشگله بیشتر جنبه ی تزیینی داره ولی حس میکنم مناسب اون شخص نیست یا اینکه با کادویی که اون به من داده همخونی نداره و یه جوریه. پیشنهاد شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کادو نده ب عنوان کسی ک خیلی وقته تو رابطم و تجربه دارم کادو ندی بیشتر تحویلت میگگیرت

نه دوست پسرم نیست نگران نباشید. یکی از اعضای خانواده هست که خیلی هم صمیمی هستیم

تراول ماگ 

گوی شبتاب یا موزیکال

ست چرم 

کروات یا پاپیون

کت تک ...توی دیوار.ارزونش هست یا ترب

شمع پودری 

فرنچ پرس و دمنوش 

وسایل،بهداشتی

کیف دوشی یا کمری

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه