2777
2789
عنوان

شنبه روز طلاق و حالم به شدت بده میشه معجزه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7474 بازدید | 172 پست

سخته می‌دونم 

زمان فقد می‌تونه ارومت کنه 

نه نذر کن نه چیزی

فقد غرور و عزت نفس خودتو حفظ کن

فقد در یه صورت میتونی پشیمونش کنی از کاری که کرده

انقد پیشرفت بکنی رو خودت تمرکز کنی که حسرت اینکه کنار تو راه بره رو بخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی متاسفم 🥀

ولی اگر طلاق نگیری حالت بدتر میشه 

اون وقت دگ خجالتم نمیکشه و علنا جلو چشت خیانت میکنه

اصن خودتو نشکن

خدا رو شکر خونه رو داده بهت یه شغلم پیدا کن بچه تو بگیر زیر پر و بالت

حسم میگه شوهرت در نهایت پشیمون میشه

خدا لعنت شون کنه

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

ی دوستی داشتم عاشق همسرش بود و به همون میزان همسرش هز این خانوم متنفر بود آخرش دید خانومش نمیره و درخواست طلاق نمیده دیگه علنی با دختری ک دوست شده بود میرفت بیرون و این بیچاره غصه میخورد....طلاقشون طول کشید پسره حتی نمیخواست مهریه بده و جمعا توافقی با صد میلیون طلاق داد ....

حالا زندگیشون بعد از ۵ سال: آقا مثل سگ زحمت میکشه خرج این دختر و اون دختر میده ب هیچکدومم متعهد نیست و با همین طریق فعلا داره زندگی میکنه

خانوم رفت کلاس حسابداری یاد گرفت رفت سر کار و قرعه کشی ماشین برنده شد وامم گرفت ماشینشم خرید ...زبان انگلیسیشم خوبه ماموریتای خارج کشور شرکتم میره...یکی از کارمندای شرکت رقیبشم خواستگاری کرده فعلا تا بعد ببینیم چی میشه....

توکل کن ب خدا هر چی خیر و صلاحت درش هست و تو بی خبری اتفاق بیفته

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
این بی شرف دختر نیستخودش طلاق گرفته زندگی خودشم داغون کردزندگی منم همینطور

تو خیلی خوبی استارتر 😢

حتی راجع به دشمنت و کسی که زندگیتو خراب کرده گرچه تند اما منصفانه حرف میزنی 

الفاظ رکیک استفاده نمیکنی 

متأسفم برای اون نامرد که همچین گوهری رو از دست داده

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
ی دوستی داشتم عاشق همسرش بود و به همون میزان همسرش هز این خانوم متنفر بود آخرش دید خانومش نمیره و در ...

انشاالله

من نه تو زندگی هیچی براش کم نذاشتم 

تو طلاق هم راضی نیستم

الانم تلاشم 

واسه بچم

واسه زندگی ۱۰ سالم

ولی دیگه هرچی خدا بخواد

عزیز اطراف ما هم دقیقا این مورد بود تا نقطه اخر طلاق جلو رفتند ولی برگشتند دختره مقصره با دعا نویسی و حرف مخشو زده

حتما حتما پیش یک دعا نویس همین فردا برو کوتاهی نکن

خدا نگذره ازش مطمئن باش دعانویسی کرده

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
تو خیلی خوبی استارتر 😢حتی راجع به دشمنت و کسی که زندگیتو خراب کرده گرچه تند اما منصفانه حرف میزنی ا ...

ممنون عزیزم

من نمیتونم بد صحبت کنه

حتی تاالانم باهمه بی احترامی های همسرم یه کلمه باهاش بد صحبت نکردم 

حتی از دلم برنمیاد نفرینش کنم

فقط میگم واگذارش به خدا

عزیز اطراف ما هم دقیقا این مورد بود تا نقطه اخر طلاق جلو رفتند ولی برگشتند دختره مقصره با دعا نویسی ...

من که اعتقاد نداشتم

ولی وقتی دیدم شوهرم یکدفعه ازمن و زندگیش اینطوری برید

گفتم بلای سرش آمده

انشااللهمن نه تو زندگی هیچی براش کم نذاشتم تو طلاق هم راضی نیستمالانم تلاشم واسه بچمواسه زندگی ۱۰ سا ...

شما تلاشتو کردی و باعث ب هم خوردن این زندگی هم نبودی پس بقیه شو توکل کن ب خدا .... هر اتفاقی افتاد بدون خواست خدا بوده ...امیدوارم خوشبختی و خواست خدا چیزی باشه ک دلت میخواد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون عزیزممن نمیتونم بد صحبت کنهحتی تاالانم باهمه بی احترامی های همسرم یه کلمه باهاش بد صحبت نکردم ...

یه جا گفتی افتادم به پاش

دگ نکن باشه؟ 

شنبه با توکل به خدا برو امضا کن

اصن خودتو نباز

امیدوارم اون دختر جوری نقره داغش کنه عین سگ بیاد بیفته دنبالت بگه منو ببخش

مدرس زبان آلمانی🇩🇪