2777
2789
عنوان

حقوق دندانپزشک تازه کار

1510 بازدید | 11 پست

همش تو اینستا یا میگن ۱۵ تومنه یا میگن نهههه ماهی ۱۰۰ تومنه.

آخر اون دانشجویی که تازه در دوران طرحه چند میگیره؟

و همچنین کسی که تازه فارغ التحصیل شده و میخواد تو مطب ها کار بکنه چقدره؟(تازه کار میگما)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا آخرش منم نفهمیدن چند میگیرن....خیلی هاشون همش می‌نالند که ما اینهمه درس خوندیم حقوقمون ۱۵ تومنه ...ولی یه هو یک دندانپزشک تازه کا ر توئیت میزنه که فلانی گفت ماهی ۱۵۰ تومن بهت میدم بیا کلینیک من کار کن منم بهش بیلاخ دادم و نرفتم(چون ۱۵۰ میلیون تو ماه پول کمی براش بوده و چند برابرش رو میتونسته تو بقیه کلینیک ها دربیاره)...

کاش یک دندانپزشک بل انصاف بیاد حقیقت رو بگه از سردرگمی دربیایم

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

دقیقا آخرش منم نفهمیدن چند میگیرن....خیلی هاشون همش می‌نالند که ما اینهمه درس خوندیم حقوقمون ۱۵ تومن ...

من دندانپزشکم

اون پونزده تومن احتمالا حقوق دندانپزشک طرحی بوده

درامد دندانپزشک هایی که مطب دارن طبیعتا از اونایی که توی کلینیک کار میکنن بیشتره

و خیلی به ساعت کاری، فیلد کاری، محل کار (از نظر تاثیر بر تعرفه) بستگی داره

پس عدد دقیق نمیشه گفت

اما پونزده خیلی کمه و واقع بینانه نیست

صد و پنجاه هم برای اکثر اونایی که مطب ندارن عدد کمی نیست

من دندانپزشکماون پونزده تومن احتمالا حقوق دندانپزشک طرحی بودهدرامد دندانپزشک هایی که مطب دارن طبیعتا ...

عزیزم خیلی ممنون جواب دادی...الان فهمیدم نه اون کسی که میگه حقوقم ۱۵ تومنه الکی میگه نه اونی ‌‌که میگه از ۱۵۰ تومن میتونم بیشتر دربیارم الکی میگه...موفق باشی...

عزیزم خیلی ممنون جواب دادی...الان فهمیدم نه اون کسی که میگه حقوقم ۱۵ تومنه الکی میگه نه اونی ‌‌که می ...

ببین هیچ کدوم الکی نمیگن

عرض کردم، حقوق دندانپزشک طرحی واقعا پونزده تومن میتونه باشه

خیلی از دندانپزشک ها هم هستن که به راحتی خیلییییی بیشتر از صد و پنجاه درمیارن

بحثم اینه که برای کار توی مطب و کلینیک (و نه طرح) پونزده ممکن نیست

برای خیلی از تازه کارهایی که مطب هم ندارن صد و پنجاه کم نیست

این به معنی الکی گفتن اونا نیست

من دندانپزشکماون پونزده تومن احتمالا حقوق دندانپزشک طرحی بودهدرامد دندانپزشک هایی که مطب دارن طبیعتا ...

عزیزم شما الان دانشجویی یا نه؟

و اینکه شما از رشتتون پشیمون نیستید؟

برمی‌گشتید عقب باز می‌رفتید تجربی؟

من امسال انتخاب رشته دارم (نهمم) برای همینه که دارم همه ی ملاک هارو در نظر میگیرم.

آقا یه سوال دیگه یعنی این ۱۵ تومن بدون کارانه هست؟

کلا یچی بگم 

به خودت بستگی داره به تلاشت 

الان من پزشکی خوندم هستن ادمایی که تخصص هم گرفتن اما مراجعه کننده ندارن اما ادمایی هم هستند که توی فیزیوتراپی مهاجرت کردن رفتن آمریکا 

دعا کنید برام🩷 

ببین هیچ کدوم الکی نمیگنعرض کردم، حقوق دندانپزشک طرحی واقعا پونزده تومن میتونه باشهخیلی از دندانپزشک ...

ممنون ولی خب منم همین‌ها رو گفتم دیگه🤔