2777
2789

سلام. لطفا بهم یه مهد خوب معرفی کنید. بخصوص که از نظر رفتاری عالی باشن. دخترم چهار سالشه و بسیار حساس. منم باید برم سر کار

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

برو دونه دونه بگرد اینطوری نتیجه نمی گیری ...من اون موقع که دخترمو میخواستم بزارم مهد هی اینجا منطقمو می گفتم دو سه تا مهد بم معرفی کردند که از نظر من خیلی مشکلات داشت در حالیکه خیلی هم تعریف می کردند ...

مهدی که اخر پیدا کردم به نظرم بهترین مهد منطقه حتی تهرانه ...ولی معروف نبود 

و اصلا خیلی ها از وجودش مطلع نبودن

مهدش هم بخاطر اینکه شاگردای خودشو داشت اصلا وقت تبلیغ و خودنمایی نداشت

مدرسه ی پسرمم همینطور چقدر تو نت و اینور اونور گشتم ..یهو از یه خیابون فرعی رد شدیم به همسرم گفتم نگه دار انگار مدرسه ست رفتم دیدم چه جای حسابی ایه...و چقدر راضیم ...اصلا وقت تبلیغ و شناساندن نداشتن

برو دونه دونه بگرد اینطوری نتیجه نمی گیری ...من اون موقع که دخترمو میخواستم بزارم مهد هی اینجا منطقم ...

آره شنبه میخوام برم بگردم

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.