zarintali مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 1833 عنوان ویروس گوارشی 49 بازدید | 4 پست سلام دوستان این ویروس گوارشی تا چند وقت بی اشتهایی داره پسر من ۱۶ سالسدو هفته قبل ویروس گرفت پنج شش روزه خوب شدولی اشتهاش خیلی خیلی کم شده بخاطر ویروسه؟!یا نه برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️ 1403/11/24 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکا۱۳۷۱ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 2371 من مبتلا شدم و هنوز خوب نشدم. اگه پسرتون حالش خوب شده اشتهاش هم باید خوب بشه
zarintali مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 1833 من مبتلا شدم و هنوز خوب نشدم. اگه پسرتون حالش خوب شده اشتهاش هم باید خوب بشه پسر من روز پنجم اسهال و استقراغ شدید کرد تا 5روز دل درد و تهوع داشت دیگه چون مسافر بود با هر ترفندی اسهالش قطع کردیم رفت سفر دارو نخورد الان اشتها ش کمه نه اینکه ندارهشما چند روزه برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️
ملیکا۱۳۷۱ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 2371 پسر من روز پنجم اسهال و استقراغ شدید کرد تا 5روز دل درد و تهوع داشت دیگه چون مسافر بود با هر ترفندی ... من نزدیک ۱ ماه میشه که مشکل معده دارم. به سیستم ایمنی بدن هم ربط داره. فقط داروی سیستم ایمنی و داروی زینک فعلا نخوره تا حالش خوب بشه. مایعات زیاد بخوره. غذاهای سبک بخوره
zarintali مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 1833 من نزدیک ۱ ماه میشه که مشکل معده دارم. به سیستم ایمنی بدن هم ربط داره. فقط داروی سیستم ایمنی و داروی ... ممنون چشم برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️