2777
2789

بابت یه مساله ای همیشه عذاب میکشم. شوهرم مدااااام میگه بابات بهت پول نمیده بابات هیچ کمکی نمیکنه...

بچه ها بابای من اوایل ازدواجمون خیلی کمکمون کرده،حتی الانم وقتی داشته باشه دریغ نمیکنه مثلا ۴۰۰ـ۵۰۰تومن میده دست بچم گهگاهی، اقلام مصرفی میخره برامون پولشو نمیگیره و...

شوهرم تا چیزی میشه میگه بابات به داداشت پول میده و کمکش میکنه به تو چرا نمیده، داداشم تازه ازدواج کرده و وضع مالیشون جالب نیس

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

دلت نگیره پر توقعش کردید یه بار درست حسابی جوابش رو بده دیگه هر چی گفت یه گوشت در باشه یکی دروازه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دلت نگیره پر توقعش کردید یه بار درست حسابی جوابش رو بده دیگه هر چی گفت یه گوشت در باشه یکی دروازه

خانواده خودش ۱ قرون ندیدم ازشون. چطور وقتی خانواده خودش اونجوری هستن از خانواده من اینقد توقع داره، 

چهره معصوم بابام که میاد جلوی چشمام اشکام سرازیر میشه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده خودش ۱ قرون ندیدم ازشون. چطور وقتی خانواده خودش اونجوری هستن از خانواده من اینقد توقع داره، ...

عزیزم شما یک راه حل دارید و بس!!!تو یه زمان مناسب بدون کمترین دلخوری و با لحن عادی باهاش صحبت کن حرفهای دلت رو بهش بگو و احساساتت رو بروز بده.هی نریز تو خودت. دیگه توجهت رو ازین موضوع بردار. یه تجربه هم برات بگم از هرچی ترس داری نقطه ضعف داری کار و خاصیت دنیا طوری هست که همون رو جلو چشمت میاره برا همین میگم توجهت رو ازین موضوع بردار. امروز هم من خودم این نکته رو کاملا و عملی تجربه کردم!!!برای آزمون تو شهری رفته بودم من دنده عقب هام بعضی وقتها خوب جا نمیخوره تو تمرین اولیییین کاری که باید میکردم دنده عقب بود!!! و درجا ماشین رو خاموش کردم و رد شدم!!!! با ترس هات روبرو شو قرار نیست جنگ جهانی راه بندازی میگم بدون دلخوری و با آرامش حرفات رو بزن چرا آنقدر احساس ضعف داری!!!شوهر شما داره نسبت به پدرت ناسپاسی می‌کنه ؟!!!! خب بذار بکنه!!!بذار بگه!!!یکبار حرفات رو بگو و دیگه به این مدل حرفاش توجهی نشون نده!!! وقتی دیگه رو این مسأله ضعف نشون ندی خودبخود مسألت حل میشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عزیزم شما یک راه حل دارید و بس!!!تو یه زمان مناسب بدون کمترین دلخوری و با لحن عادی باهاش صحبت کن حرف ...

هزاران هزار بار گفتم بهش با لحن آروم و عادی...

هزاران هزار بار گفتم بهش با لحن آروم و عادی...

خب دیگه اگه گفتی فایده نداره خودت دیگه رو این موضوع حساس نباش. هررررچی گفت اصلا توجهی نشون نده ناراحتم نشو حالا خیلی عصبی شدی بعد تو خلوت خودت گریه کن ولی جلو شوهرت عکس العملی نشون نده