2777
2789

نامزد یا دوس پسر وضعش خوب نباشه فعلا شما بیرون کافه و رستوران یا پول کنسرت هردو رو حساب میکنین چند بار ؟ 

یا به نظرتون عادت می‌کنه به اینکار 

البته هر وقت واقعا پول داشته باشه خرج می‌کنه 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه در حد یکی دو بار. بنظرم خودش باید به غیرتش بربخوره. اگه نخوره یه جای کار میلنگه. من تو زمان دوستی هروقت پول نداشت قرار نمیذاشت. شده دو ماه همو نمیدیدیم ولی نمیذاشت من خرج کنم

اگر سه بار اون خرج میکنه 

دو بار تو 

نرید جاهای گرون خب فعلا 

کنسرت خودش زیاده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نامزد بودیم به مناسبت های مختلف شیرینی میدادم بهش مثلا شام و اینا

بعدم که ازدواج کردیم بنا به شرایطی یک سال و‌نیم تمام خرج خونه و خرج دوتامون رو میدادم

زندگی مشترک ممکنه ازین روزا داشته باشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹